Imaginární přátelé: I živí banáni musí nosit kalhoty v nové upoutávce

Imaginární přátelé: I živí banáni musí nosit kalhoty v nové upoutávce | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Ryan Reynolds trvá na tom, že pubertální vtípky se neztratí ani ve filmech pro celou rodinu.

Super Bowl o víkendu nasypal opravdu hromadu nových spotů pro chystané filmy, takže pojďme širokou nabídku doklepnout do konce. Divákům se ve videu předvedl také film Imaginární přátelé (IF). Videa si dál střílí z toho, že v zákulisí nahrazují režiséra Johna Krasinskiho kolegou Randallem Parkem. Ale dočkali jsme se i nových záběrů přímo z filmu. A v tom se zjevně tříští dva světy.

Na jednu stranu je patrné, že chtěl Krasinski vyprávět hřejivý příběh o dívce, která před skutečnými potížemi utíká k imaginárním představám. Anebo se snad kolem ní ty imaginární představy opravdu staly skutečností. V upoutávce je to připodobněné k tomu, jako bychom sledovali hraný film od Pixaru. Druhým pilířem, o nějž se film opírá je Ryan Reynolds a jeho typicky pubertální smysl pro humor. Své typicky frackovité fórky si neodpustí ani v hřejivém snímku pro celou rodinu, a tak sledujeme etudu na téma prdění gumového medvídka nebo shaming antropomorfního banána za to, že nenosí kalhoty.

Jak se oba světy podařilo spojit, se dozvíme 30. května. Obrázek o snímku si můžete rozšířit ještě spolu s větším trailerem, jenž byl před časem uvedený. Tady najdete další trailery uvedené během Super Bowlu.

Hrdinkou snímku je mladá dívka jménem Bea (Cailey Fleming), která zjišťuje, že dokáže vidět imaginární kamarády ostatních lidí. Dozví se od nich, že spousta dětí na své imaginární kamarády zapomněla, i když dětem často pomáhali, když jim bylo ouvej. Když Bea odhalí, že její soused (Ryan Reynolds) má stejnou schopnost jako ona, vydávají se na dobrodružství, při němž se pokusí děti s jejich zapomenutými imaginárními kamarády opět spojit.

V dalších rolích vystupují John Krasinski, Fiona Shaw, Alan Kim, Liza Colón-Zayas a Bobby Moynihan. Hlasy jednotlivým imaginárním kamarádům propůjčili Steve Carell, Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr., Emily Blunt, Matt Damon, Maya Rudolph, Jon Stewart, Sam Rockwell, Sebastian Maniscalco, Christopher Meloni, Richard Jenkins, Awkwafina a Vince Vaughn. Krasinski film napsal i zrežíroval, datum české premiéry je stanoveno na 30. května.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 2

Imaginární přátelé: I živí banáni musí nosit kalhoty v nové upoutávce | Fandíme filmu Imaginární přátelé: I živí banáni musí nosit kalhoty v nové upoutávce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest