He Went That Way: Sériový vrah si stopne týpka se šimpanzem

He Went That Way: Sériový vrah si stopne týpka se šimpanzem | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit dalších 7 obrázků
Kriminální thriller dle skutečných událostí je říznutý černou komedií a stojí na výkonu Zacharyho Quinta a Jacoba Elrodiho.

Titulek není začátek anekdoty, ale na kost oholená zápletka nového filmu He Went That Way, který teď v lednu dorazil na VOD. Snímek dostává rozporuplná (spíše nízká) hodnocení za svou rozháranost, takže si jej nejspíš dopřejí fanoušci Zacharyho Quinta či Jacoba Elrodiho, či hledači bizarních historek.

Děj je zasazený do roku 1964, kdy si devatenáctiletý sériový vrah Bobby (Elordi) stopne auto na pustém úseku slavné Road 66. Malou dodávku řídí Jim (Quinto), cvičitel divé zvěře, který má vzadu cenný náklad – šimpanze Spankyho, americkou televizní hvězdu. Napětí mezi dvěma horkými hlavami narůstá a čím dál spolu dojedou, tím nebezpečnější cesta je.

Snímek vychází ze skutečných událostí z 60. let, ačkoliv recenzenti varují, že se příběh nepodařilo vyždímat. Aby problémů nebylo málo, vyprávění až příliš často odskakuje k nejrůznějším vedlejším podzápletkám, které reálně snímku vůbec nic nepřidávají. A většina kritiků si stěžuje také na žánrovou rozháranost, kdy je zvlášť podivné to, jak film o skutečném vrahovi postupně víc a víc sklouzává ke komediálnímu vyznění.

Hlavním tahákem pro potenciální diváky tak jsou Jacob Elordi a Zachary Quinto v hlavních rolích. Elordi zazářil díky seriálu Euforie, hvězdný status u nejmladší generace nabyl romantickou sérií Stánek s polibky. Po loňských snímcích Saltburn a Priscilla začal být vnímaný jako jeden z nejzajímavějších herců nastupující generace. Jednu chvíli byl mezi kandidáty na roli příštího Supermana a záhy se stane Frankensteinem Guillerma del Tora. Quinto prorazil díky seriálu Hrdinové, pravidelně vystupuje v American Horror Story. Na filmovém plátně je nejznámější jako Spock ze Star Treku. Krom ústřední dvojky ve filmu vystupuje ještě Patrick J. Adams (Kravaťáci). Jako svou prvotinu snímek natočil Jeffrey Darling.

Pusťte si trailer, ať si uděláte představu, zda budete mít chuť se po snímku poohlédnout:

Podklady a foto: Vertical Entertainment

Galerie: 8

He Went That Way: Sériový vrah si stopne týpka se šimpanzem | Fandíme filmu He Went That Way: Sériový vrah si stopne týpka se šimpanzem | Fandíme filmu He Went That Way: Sériový vrah si stopne týpka se šimpanzem | Fandíme filmu He Went That Way: Sériový vrah si stopne týpka se šimpanzem | Fandíme filmu He Went That Way: Sériový vrah si stopne týpka se šimpanzem | Fandíme filmu He Went That Way: Sériový vrah si stopne týpka se šimpanzem | Fandíme filmu He Went That Way: Sériový vrah si stopne týpka se šimpanzem | Fandíme filmu He Went That Way: Sériový vrah si stopne týpka se šimpanzem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest