John Wick 4 se vrátil před kameru

John Wick 4 se vrátil před kameru | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Zobrazit další 3 obrázky
Keanu Reeves vyvádí vylomeniny při natáčení a my máme radost za něj. 

Na podzim loňského roku začal herecký ansámbl Johna Wicka 4 – pokračování akční série o drsném vrahovi – oznamovat konec natáčení. Premiéra se blížila a fanoušci série napjatě očekávali první upoutávku. Těsně před koncem roku jsme se ovšem dočkali nemilé zprávy, snímek odložil svou premiéru o celý rok. Keanu Reeves se teď ovšem vrátil před kamery a opět nás přesvědčil o svém nepopiratelném charisma.

V nejnovějším díle bychom se měli více dozvědět o „Vysokém stolu“, tedy o rozhodujícím předsednictvu skrytého světa zabijáků a samotné struktuře onoho světa. Natáčelo se v USA, Japonsku, a nakonec ve Francii. V zasněženém New Yorku se ovšem štáb na začátku února vrátil do akce a nám se tak dostalo nového pohledu do zákulisí.

V přiloženém videu vidíte vrtulník s kamerou, a hlavně Keanua jak sjíždí po zábradlí na schodech. Ano, tenhle herec se prostě baví i ve svých sedmapadesáti letech a my máme radost za něj. Zda se jedná o přetáčky nějakých nepovedených scén, případně zda se čekalo na sníh nebo se vše dříve nestihlo kvůli pandemickým opatřením, to nevíme. Pravděpodobně se ovšem natáčení definitivně blíže ke svému konci. Detailů o příběhu zatím moc nemáme, jedno je ovšem jisté, čekání do 24. 3. 2023 bude urputně dlouhé.

Keanu Reeves se vrací jako John Wick, Laurence Fishburne jako král Bowery, Lance Reddick jako Charon a Ian McShane jako Winston. Nově byli zatím obsazeni Scott Adkins, Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada, Marko Zazor a Shamier Anderson. Režíruje opět Chad Stahelski. Scénář napsali Shay Hatten a Michael Finch. Premiéra je stanovena na 24. 3. 2023.

Foto: Summit Entertainment

Zdroj: Hollywood Pipeline

Galerie: 4

John Wick 4 se vrátil před kameru | Fandíme filmu John Wick 4 se vrátil před kameru | Fandíme filmu John Wick 4 se vrátil před kameru | Fandíme filmu John Wick 4 se vrátil před kameru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest