Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír

Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kolik stojí digitální knír, jak se připravuje příběh Mission: Impossible a spousta videí z natáčení.
  1. Ve filmu mohl být Jeremy Renner
  2. Film měl být daleko temnější
  3. Henry Cavill a jeho knír

Henry Cavill a jeho knír

Ještě na chvíli se ale vraťme k Mission: Impossible – Fallout. Jedním z horkých témat, která film pronásledovala, byl knír Henryho Cavilla. Herec navrhl, že si knír nechá narůst, když se hledal způsob, jak postavu vizuálně odlišit od Ethana Hunta. Film se začal točit, knír vyrostl. Jenže Justice League, ve které Cavill hrál Supermana, potřebovala udělat nějaké dotáčky a jak známo, Superman má ve filmu tvář hladkou. Producent Charles Roven tedy zavolal McQuarriemu, jestli by bylo možné knír oholit. McQuarrie kolegovi řekl, že pomůže, jak jen bude moci, ale nejdřív se musí poradit se svým týmem a zjistit, jak by to ovlivnilo jejich vlastní film a jejich plány.

Nepřicházelo v úvahu, aby Cavill nosil nalepovací knír, protože klíčové záběry filmu se točily na 75mm čočku a v detailních pohledech by podle McQuarrieho nalepovací knír prostě byl poznat. Produkce tedy přišla s variantou, že by na nějakou dobu měla přestávku. Cavillův knír by tak částečně stihl dorůst zpátky, částečně by se doplnil digitálně. Podle kalkulací by digitální dokreslení kníru přišlo na tři miliony dolarů, které by zaplatila produkce Justice League. To byla jediná cesta, jak podle McQuarrieho šlo konkurenční produkci pomoci. Jakmile se ale o tom všem dozvědělo vedení studia Paramount, tak McQuarriemu a jeho lidem akorát řekli, že se zbláznili, a že se výsledná kvalita Mission: Impossible v žádném případě nebude ohrožovat jenom proto, aby se vypomohlo konkurenci. Plány na oholení tak byly zastaveny a Justice League musela Supermanovi digitálně mazat jeho mohutného mrože. Internet z toho má legraci dodnes. Ostatně i Cavill sám:

Ty nejlepší úmysly se vám občas vrátí. V Mission: Impossible – Fallout Ethan Hunt (Tom Cruise), jeho tým IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) a několik známých spojenců (Rebecca Ferguson, Michell Monaghan) závodí s časem, po tom, co se jedna mise zvrtla. Henry Cavill, Angela Bassett, Sian Brooke a Vanessa Kirby doplňují obsazení, Christopher McQuarrie opět režíruje. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 26. 7. 2018.

Zdroje: Collider, Empire, Empire II, THR,

« Předchozí kapitola

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 10

Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest