Mission: Impossible 6 má oficiální název a synopsi

Mission: Impossible 6 má oficiální název a synopsi | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu nová oficiální fotka s Tomem Cruisem při dalším život ohrožujícím kousku. Režisér odhaluje nové podrobnosti.

Tom Cruise si založil Instagram, zveřejnil na něm fotku z natáčení nebezpečného kousku s helikoptérou a rovnou také odhalil, že se šestý díl série bude jmenovat Mission: Impossible: Fallout. Co to vlastně znamená, odhalil režisér Christohper McQuarrie v následujícím interview. Název je doslovný i přenesený. Jedna se nad příběhem vznáší hrozba nukleárního terorismu. Fallout tedy doslovně znamená radioaktivní spad. A pak jde fallout vnímat také obrazně – snímek bude o následcích Huntových činů. I když měl Ethan vždy ty nejlepší úmysly, tak jej bude pronásledovat jeho minulost. Zároveň také chtěli tvůrci odlišit název od předchozích filmů, které jej měly dvojslovné. Tentokrát mělo být jasně vyjádřeno už v titulku, že tentokrát bude všechno jiné, že se novinka vydá jiným směrem. A to se podle McQuarrieho povedlo. Připomínáme, že zítra se má obsazení sejít v talkshow Grahama Nortona, tak třeba se dočkáme první upoutávky, nebo alespoň dalších podrobností.

Zároveň byla uveřejněná také oficiální synopse: Ty nejlepší úmysly se vám občas vrátí. V Mission: Impossible – Fallout Ethan Hunt (Tom Cruise), jeho tým IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) a několik známých spojenců (Rebecca Ferguson, Michell Monaghan) závodí s časem, po tom, co se jedna mise zvrtla. Henry Cavill, Angela Bassett a Vanessa Kirby doplňují obsazení, Christopher McQuarrie opět režíruje.

V hlavních rolích hrají Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Vanessa Kirby, Alec Baldwin, Simon Pegg, Sian Brooke, Sean Harris, Ving Rhames, Michelle Monaghan a Angela Bassett. Scénář a režie Christopher McQuarrie. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 26. 7. 2018.

Zdroje: Tom Cruise, Christopher McQuarrie, Paramount, Empire

Mission: Impossible - Fallout

27.07.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 3

Mission: Impossible 6 má oficiální název a synopsi | Fandíme filmu Mission: Impossible 6 má oficiální název a synopsi | Fandíme filmu Mission: Impossible 6 má oficiální název a synopsi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest