Breaking In: Úkryt pro novou generaci v traileru

Breaking In: Úkryt pro novou generaci v traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Neohrožená matka se nezastaví před ničím, když se snaží v obrněném domě uchránit děti před spáry nebezpečné party zločinců.

Breaking In na první pohled působí jako určitý mix Fincherova Úkrytu se Strašáky Sama Peckinpaha a obecně snímky, ve kterém jsou obyčejní civilisté postavení proti agresivním vetřelcům v odlehlém domě. Několik dní po premiéře Cizince ve vlaku si vlastně nejde nevzpomenout také na akční filmy s Liamem Neesonem, které jsou v jádru sice většinou dost přitažené za vlasy, ale zároveň bývají dost zábavné. Teď si představte něco obdobného, akorát že stoického Liama Neesona střídá správně nabroušená Gabrielle Union (Mizerové II, Being Mary Jane). A vlastně si to ani nemusíte představovat, máme pro vás rovnou první trailer.

V tom se dozvídáme, že se Shaun Russel (Union) vydává s dětmi do prázdného domu svého otce. Ten je z nějakého důvodu osazený tou nejmodernější bezpečností technikou. A brzy se začne ukazovat proč. Uvnitř je něco, co chce nebezpečná parta zlodějíčků, která je ochotná zajít hodně daleko. Pánové se maličko přepočítali, když si neuvědomili, že Shaun pro své děti udělá naprosto cokoliv. Začíná dvojitá hra kočky s myší, kdy hrdinka postupně získává navrch, především díky svojí chytrosti a odhodlání.

Film natočil James McTeigue (V jako Vendeta, Sense8), podle scénáře Ryana Englea, který shodou okolností napsal právě dva thrillery s Liamem Neesonem – Non-Stop a zmiňovaného Cizince ve vlaku. Z představitelů dalších rolí byste mohli znát Ajionu Alexus (13 Reasons Why) nebo Billyho Burkea (Twilight sága, Revolution). Americké datum premiéry je oznámené na 18. 5. 2018, lokální zatím oznámeno nebylo.

Galerie: 4

Breaking In: Úkryt pro novou generaci v traileru | Fandíme filmu Breaking In: Úkryt pro novou generaci v traileru | Fandíme filmu Breaking In: Úkryt pro novou generaci v traileru | Fandíme filmu Breaking In: Úkryt pro novou generaci v traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest