Všechny prachy světa: Nový trailer ukazuje přetočené Spaceyho scény

Všechny prachy světa: Nový trailer ukazuje přetočené Spaceyho scény | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Film je v nové upoutávce vykreslený jako daleko větší thriller. Ridley Scott vysvětluje, proč Spaceyho přeobsadil a jak stihl film přetočit.

Po skandálu Kevina Spaceyho byla role Paula Gettyho ve snímku Všechny prachy světa přeobsazena Christopherem Plummerem. A to přesto, že už byl film dokončený a do premiéry zbývá pár dní. Režisér Ridley Scott v rozhovoru vysvětluje, že se Spaceyho hereckým výkonem byl zcela spokojený, ale zároveň je přesvědčený, že by jeho skandál negativně poznamenala přijetí filmu. A produkce nechtěla, aby situace jednoho člověka ovlivnila dílo desítek lidí, kteří se na snímku podíleli. Proto se Scott okamžitě sešel s Plummerem, kterého už do role dříve zvažoval. Plummer nabídku na přetočení role přijal. Následně Scott zjistil, že všichni herci potřební pro přetáčené scény mají jako zázrakem čas. 20.11. se začalo v Římě natáčet, 29. byl konec.

Scott má celý film dávno promyšlený, takže se s žádnou scénou zbytečně nemazal, prostě jen rychle uskutečňoval už dávno připravený plán. Střihačka Claire Simpson okamžitě dostávala všechny hotové scény a komponovala je se zbytkem filmu. Počítá se s tím, že 4. 12. uvidí hrubý sestřih filmu porota Zlatých glóbů (ta má uzávěrku hlasování 7. 12.). Zhruba 15.12. by měli film vidět američtí novináři a s na 22.12. se stále počítá se světovou premiérou. O odložení snímku prý Ridley Scott nikdy neuvažoval.

Plummer Spaceyho nahradil už také v propagační kampani. Porovnat oba pány můžete dole v galerii a rovnou si můžete přehrát nejnovější trailer. Ten už s představením Gettyho nepracuje jako s finálním odhalením, ale rovnoměrně postavu prokládá napříč celou upoutávkou. V novém traileru snímek také daleko víc než drama působí jako thriller, tak uvidíme, jaký zážitek na nás vlastně nakonec v kinech bude čekat.

Snímek pojednává o únosu Johna Paula Gettyho III, za kterého jeho dědeček (Christopher Plummer), patriarcha zámožného rodu, odmítá zaplatit výkupné, aby neriskoval, že po něm někdo bude chtít v budoucnosti další. Režíruje Ridley Scott, v hlavních rolích hrají Michelle Williams, Mark Wahlberg, Charlie Plummer a Christopher Plummer. Datum české premiéry je stanoveno na 25. 1. 2018, datum slovenské na 1. 2. 2018.

Zdroje: Variety, EW

Galerie: 8

Všechny prachy světa: Nový trailer ukazuje přetočené Spaceyho scény | Fandíme filmu Všechny prachy světa: Nový trailer ukazuje přetočené Spaceyho scény | Fandíme filmu Všechny prachy světa: Nový trailer ukazuje přetočené Spaceyho scény | Fandíme filmu Všechny prachy světa: Nový trailer ukazuje přetočené Spaceyho scény | Fandíme filmu Všechny prachy světa: Nový trailer ukazuje přetočené Spaceyho scény | Fandíme filmu Všechny prachy světa: Nový trailer ukazuje přetočené Spaceyho scény | Fandíme filmu Všechny prachy světa: Nový trailer ukazuje přetočené Spaceyho scény | Fandíme filmu Všechny prachy světa: Nový trailer ukazuje přetočené Spaceyho scény | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest