Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru

Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 11 obrázků
Souhrn všeho, co už víme o budoucnosti vesmírné části Marvel Universe - Adam Warlock, Wonder Man, druhý tým Strážců Galaxie a mnohem víc.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Konkrétně to jsou: Sylvester Stallone, jako Stakar alias Starhawk, Ving Rhames jako Charlie 27, Michelle Yeoh jako Aleta Ogord alias ženská Starhawk, ještěří Krugarr a android zvaný Mainframe, nadabovaný Miley Cyrus. Ti všichni jsou ve filmu prezentovaní jako kapitáni jednotlivých odnoží Ravagers, přičemž pod Stakarem slouží ještě krystalický Martinex (Michael Rossenbaum), což je v komiksech taktéž člen původních Strážců. Zajímavostí je, že Rossenbaum původně dělal konkurz na Star-Lorda, ale bylo to spíš ze slušnosti ke kamarádovi Gunnovi, komiksy vůbec neznal a o roli příliš neusiloval.

Další výrazná postava, která by se mohla objevit? Wonder Man! Další Gunnův kamarád, Nathan Fillion se v prvním filmu objevil v cameu jako mimozemšťan, ve dvojce měl mít roli poněkud odlišného typu. Měl se objevil jako Simon Williams, pozemský herec, ze kterého se v komiksech nakonec stal skutečný superhrdina. Ve filmu se měl objevit v podobě plakátů na různé smyšlené filmy, ale scéna byla nakonec vystřižená. Plakáty si můžete prohlédnout alespoň dole v galerii. Nejvtipnější je ten na životopis Tonyho Starka. U nerealizovaného camea by to však nemuselo skončit, Gunn pevně doufá, že Simon Williams znovu povstane! Takže kdo ví, třeba se Filliona v Marvel Universe přece dočkáme. V jiném rozhovoru James zároveň dodal, že od třetích Guardians se obecně může ve vesmíru začít objevovat vícero pozemšťanů.

Fanoušci by určitě rádi ve filmech viděli populárního Novu, hrdinného vůdce Nova Corps., o tom však zatím nepadlo ani slovo. Poslední možným náznakem směrem k budoucnosti předaleké komiksové galaxie, je poslední cameo Stana Lee. Ten si ve Strážcích Galaxie 2 popovídal společně tzv. Watchers, jedněmi z nejstarších bytostí celého vesmíru. Věnují se pozorování událostí a zapisování všech informací, aniž by jakkoliv zasahovali. Ve vtipné scénce bylo odhaleno, že Stan Lee je jejich informátor a vlastně tak v Marvel filmech hraje pokaždé stejnou postavu. Watchers by se tedy klidně mohli objevit znovu, vzhledem k jejich pasivní povaze však těžko říct, zda by měli nějakou zásadní úlohu. Scénka tak byla především dárkem pro Stana Lee, kterému se v době, kdy Watchers v 60. letech vytvořil, kolegové smáli. No a teď se může smát Stan, filmová hvězda ;-). Postavy navíc Marvel sdílí společně se studiem Fox, takže je klidně možné, že o moc víc než malé cameo s nimi provádět stejně nemůže.

A to je k budoucnosti vesmírné části Marvel Universe všechno, co prozatím víme. Dle náznaků můžeme očekávat, že Strážci Galaxie 3 dorazí do kin v roce 2020. Co bude dál, to ukáže čas. V galerii vedle slíbených plakátů s Wonder Manem najdete také několik artworků a Jamese Gunna při pročítání "studijních materiál".

« Předchozí kapitola

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 12

Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest