Adam Warlock se stane jednou z důležitých postav Marvelu

Adam Warlock se stane jednou z důležitých postav Marvelu | Fandíme filmu
Marvel
Ve Strážcích Galaxie 3 čekají tým zásadní změny.

Už před delším časem režisér a scenárista James Gunn prozradil, že původně měla být ve Strážcích Galaxie 2 ještě jedna postava, ale nakonec se ukázalo, že je film přeplněný a postava musela být vyškrtnutá. Teď prozradil, že tou postavou je Adam Warlock a zároveň uvedl, že jde o jednu z jeho nejoblíbenějších postav a má s ní několik opravdu zajímavých nápadů. Proto bude rozhodně uvedená později. Že Adama Warlocka Gunn připravuje do jednoho z budoucích filmů, potvrdil také šéf Marvelu Kevin Feige. James ale rychle dodal, že jej nemáme čekat v Avengers 3 nebo 4, ale bude důležitou součástí budoucnosti kosmické části Marvel Universe. A protože Gunn píše scénář ke Strážcům Galaxie 3, můžeme se domnívat, že se Warlock objeví právě tam.

Adam Warlock je původně uměle vytvořená bytost, která cestuje vesmírem, získává schopnosti obrovského rozsahu, dokáže různě pracovat s energiemi a je zdatným soupeřem pro ty nejmocnější marvelovské postavy. Původně byl vymyšlený jako určitá mesiášská figura a v jeho raných příbězích šlo najít biblické paralely. S postupem času se postupně stýkal se Strážci Galaxie, Fantastickou čtyřkou či Avengery a obecně je jednou z klíčových postav vesmírné části Marvel Universe. Vymysleli jej Jack Kirby a Stan Lee v roce 1967.

Uvádění nových postav bude jistě také hrát roli pro další Gunnovo tvrzení. Režisér potvrdil, že Guardians of the Galaxy 3 budou posledním filmem, kde Strážce potkáme v aktuálním složení. Těžko říct, jestli tím režisér myslí pouze to, že se tým bude dál a dál rozšiřovat, podobně jako zpočátku Avengers, anebo dojde k nějakému rozštěpení. Budou hrdinové umírat? Postaví se proti sobě, podobě jako Avengeři v Občanské válce? Odejdou někteří hrdinové do vlastních spin-offů? Nebo zkrátka řadě herců skončí smlouva a je možné, že se nebudou chtít vrátit? V dalším interview pak Gunn dodal, že Strážci Galaxie 3 budou jakýmsi závěrem trilogie, kdy všechny tři filmy budou fungovat jako jeden velký příběh.

To jsou všechno prozatím otázky daleké budoucnosti, zatím si vychutnejte Davida Hasselhoffa:

Zdroje: Variety, Slashfilm, Screen Rant

Strážci Galaxie 2

05.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest