Star Wars: Proč se nechystá spin-off s Obi-Wanem

Star Wars: Proč se nechystá spin-off s Obi-Wanem | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu nejnovější zvěsti o Epizodě VIII.

Lucasfilm zatím ve Star Wars spin-offech čerpal pouze z dobře známých témat. Kradou se plány Hvězdy smrti, seznámíme se s mladým Hanem Solem a chvíli se chystal film o Boba Fettovi. Dočkáme se také dalšího filmu s Obi-Wanem Kenobim? Mezi fanoušky zájem je, Ewan McGregor by si roli zopakoval rád. Tak kde se spin-offy zasekly?

Redaktor magazínu EW, kterému Star Wars hodně často poskytují exkluzivní informace, se neoficiálně doslechl, že se spin-offy prozatím odkládají proto, že s Obi-Wanem ještě není hotová hlavní série. V Síla se probouzí jsme slyšeli jeho hlas, když Rey měla své vize a do dalších filmů by zřejmě měl zasáhnout nějak také. Redaktor spekuluje o tom, že s ním Rey bude nějakým způsobem příbuzná, a proto musí spin-off počkat, až hlavní série sama odhalí všechna důležitá tajemství, a teprve pak bude možné dát Obi-Wanovi prostor v samostatném filmu.

Pak je tu pár zmínek o nových postavách Epizody VIII. Benicio del Toro v minulosti mlžil o tom, jestli hraje nebo nehraje zápornou postavu. Podle aktuálních informací asi nebude stát vyloženě na temné straně síly, ale mohl by hrdinům zavařit, podobně třeba jako Lando Calrissian v Epizodě V. Laura Dern hraje aristokratku tak vrtošivou, že jsme to ještě v Hvězdných válkách neviděli. U postavy Kelly Marie Tran se dozvídáme pouze tolik, že bude pravým opakem postavy Laury Dern, a že skutečně bude nějak provázaná s Finnem, jak naznačovaly už starší zprávy, podle kterých by dvojice mohla mezi sebou mít něco romantického.

O Kylo Renovi (Adam Driver) se dozvídáme, že mírně obměnil šatník. Nově bude nosit stejný pláš, v jakém jsme mohli v Epizodách V a VI vidět Darth Vadera (viz galerie). Převlékat se bude také Luke Skywalker (Mark Hamill). Na konci Epizody VII jsme jej viděli v tak trochu slavnostním úboru. Obvykle ale bude nosit oblečení prostší a jednoduší, které by se mělo podobat vyobrazení na přiloženém obrázku.

Zdroje: Making Star Wars I,II,III, Rebel Force Radio

Star Wars: Poslední z Jediů

15.12.2017 | USA, Velká Británie, Mexiko, Irsko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Star Wars: Proč se nechystá spin-off s Obi-Wanem | Fandíme filmu Star Wars: Proč se nechystá spin-off s Obi-Wanem | Fandíme filmu Star Wars: Proč se nechystá spin-off s Obi-Wanem | Fandíme filmu Star Wars: Proč se nechystá spin-off s Obi-Wanem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu