Blair Witch chystá nové zpracování pro soudobé publikum

Blair Witch chystá nové zpracování pro soudobé publikum | Fandíme filmu
Artisan Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Hororoví specialisté z Blumhousu se pustí do vícero klasických značek, Blair Witch je první v řadě.

Na filmové výstavě CinemaCon v Las Vegas mělo dnes svou prezentaci studio Lionsgate. Jedním z oznámených projektů byl nový snímek pod značkou Blair Witch. Lionsgate na filmu spolupracuje s produkční společností Blumhouse, která se na horory dlouhodobě spolupracuje.

Šéf Blumhousu Jason Blum během prezentace řekl, že Záhada Blair Witch měla zásadní vliv na to, že o několik let později vznikla série Paranormal Activity, na jejímž úspěchu stojí celý Blumhouse a potažmo tedy všechny další filmy, které během let produkční společnost připravila. Blum se označil za velkého fanouška Blair Witch a už se nemůže dočkat, až si bude se značkou hrát.

Šéf studia Lionsgate Adam Fogelson říká, že chystaný film nabídne „novou vizi Blair Witch“ a znovu představí hororovou klasiku nové generaci diváků. Co přesně to znamená, zatím nevíme. V loňském roce to vypadlo, že nový Blair Witch film natočí Oliver Park, avšak není zřejmé, zda to stále platí. Zatím je zřejmé pouze to, že producentem chystaného snímku bude Roy Lee, který dohlížel také na poslední Blair Witch z roku 2016.

Fogelson a Blum dále uvedli, že obě společnosti podepsaly spolupráci na několik let dopředu a Blumhouse zpracuje několik dalších filmů na motivy klasických hororových značek, které má Lionsgate ve svém portfoliu. Oznámení dalších podrobností se máme dočkat již brzy.

Titulní foto je ilustrační, starší Blair Witch

Zdroj: Bloody Disgusting

Záhada Blair Witch

25.01.1999 | USA
Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 5

Blair Witch chystá nové zpracování pro soudobé publikum | Fandíme filmu Blair Witch chystá nové zpracování pro soudobé publikum | Fandíme filmu Blair Witch chystá nové zpracování pro soudobé publikum | Fandíme filmu Blair Witch chystá nové zpracování pro soudobé publikum | Fandíme filmu Blair Witch chystá nové zpracování pro soudobé publikum | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu