World Breaker: Mila Jovovich a Luke Evans čelí zkáze světa

World Breaker: Mila Jovovich a Luke Evans čelí zkáze světa | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Rodiče se pokoušejí připravit dceru na nebezpečnou invazi monster z cizí dimenze.

Loni na podzim jsme vám představili chystaný sci-fi thriller World Breaker (dříve Worldbreaker). Teď už začalo natáčení a známe obsazení filmu.

Děj je zasazený do světa, de se před pěti lety roztrhla samotná matérie reality a do našeho světa vstoupily nestvůry z alternativní dimenze, které zajímá pouze destrukce. Otec odváží svou dceru na izolovaný ostrov, kde se ji snaží udržet v bezpečí a připravit ji na boje, které se nevyhnutelně blíží. Jenže svět se co nevidět úplně zblázní a skutečně bezpečno není nikde.

Dceru hraje Billie Boullet (seriál Světlo naděje), v roli otce vystupuje Luke Evans (Rychle a zběsile 6, Hobit 2 a 3, Kráska a zvíře) a jako dívčina matka byla obsazena Milla Jovovich (Pátý element, Resident Evil, Johanka z Arku). Zvláštní je, že postavu matky anotace nezmiňuje. Nabízí se otázka, zda postava záhy nezemře nebo nebude od zbytku rodiny oddělena. Na druhou stranu sama Jovovich na svém Instagramu napsala, že se s Evansem při společném natáčení Tří mušketýrů (2011) příliš často nepotkala a těší se, že tentokrát si jej užije pořádně. Tak uvidíme, jak to s Millou nakonec bude.

V blíže nespecifikované roli vystupuje Mila Harris (No Exit). Režíruje Brad Anderson (Mechanik, Tísňová linka), scénář napsal Joshua Rollins (Nekonečná bouře). Natáčí se v Severním Irsku.

Titulní foto je ilustrační – Evans a Jovovich ve Třech mušketýrech

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu