James Bond: Debata o přeobsazení role opět hoří naplno

James Bond: Debata o přeobsazení role opět hoří naplno | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 1 obrázek
Aaron Taylor-Johnson má roli údajně prakticky v kapse. Shrňme si, co reálně víme.

Britská média asi nemají dost materiálu z nejasností kolem Kate Middleton, a tak se vedle královské rodiny podívala také na druhou ostrovní ikonu: Jamese Bonda. Bulvární deník The Sun na svoji první stranu zařadil tvrzení, že příštím představitelem agenta 007 bude prakticky jistě Aaron Taylor-Johnson. Údajně mu byla role formálně nabídnuta a v dohledných dnech by měl podepsat kontrakt.

Potíž je v tom, že britská bulvární média přinášejí „zaručená“ jména příštího Bondova představitele každou chvíli. Není to ani měsíc, co The Sun tvrdil, že jedním z adeptů je Cillian Murphy, aktuálně v popředí díky získanému Oscarovi za Oppenheimera. Tahle zpráva nicméně byla jasně nesmyslná už od první chvíle – produkční společnost EON jako svého příštího agenta Jejího veličenstva neobsadí herce, kterému za dva měsíce bude 48 let.

Údajné angažmá Taylora-Johnsona nepotvrdil žádný relevantní zdroj. Nikdo ze zkušených insiderů, žádný velký hollywoodský zpravodaj nebo třeba reportér Baz Bamigboye, proslulý specialista na britský šoubyznys. Pouze zpravodaj Deadline se pokusil vyzpovídat svůj interní zdroj v EONu. Ten sice tvrzení The Sunu jednoznačně neodmítl, ale ani jej nepotvrdil.

Zároveň je pravda, že loni newsletter Puck News (vedený bývalým editorem The Hollywood Reporteru) přinesl informaci, že Aaron Taylor-Johnson o roli s EONem jedná a producentka Barbara Broccoli v něm údajně typově vidí přesně to, u příštího Bondova představitele hledá (v předchozím článku najdete další podrobnosti).

Sám Aaron v aktuálních rozhovorech uvádí, že by mu role 007 nebyla proti srsti a před dvěma lety Broccoli říkala, že to bude trvat „alespoň dva roky“, než se další bondovka začne pořádně připravovat. A dva roky uplynuly. Takže ačkoliv v tuhle chvíli nemáme v ruce žádné pevné důkazy toho, že by Taylor-Johnson skutečně roli dostal, minimálně by aktuální zvýšení zájmu mohlo signalizovat, že se přípravný proces příštího filmu začíná spouštět na plné obrátky.

Širší divácká obec Aarona poprvé zaznamenala v roce 2009 v hudebním filmu Nowhere Boy. Hned o rok později zazářil v komiksovém Kick-Assovi. Následovaly snímky Anna Karenina, Godzilla či Avengers: Age of Ultron. Před pár lety skvěle doplnil obsazení Tenetu a loni jej diváci mohli vidět jako jednoho ze zabijáků v Bullet Trainu. Letos jej uvidíme ve filmech Kaskadér a Lovec Kraven.

Titulní foto: MGM

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

James Bond: Debata o přeobsazení role opět hoří naplno | Fandíme filmu James Bond: Debata o přeobsazení role opět hoří naplno | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu