Boy Band: Ryan Reynolds a režisér Deadpoola si vystřelí z chlapeckých skupin

Boy Band: Ryan Reynolds a režisér Deadpoola si vystřelí z chlapeckých skupin | Fandíme filmu
Artisan Entertainment
Ryan také připravuje novou akční komedii spolu s Deadpoolovými scenáristy.

Loni bylo oznámeno, že Ryan Reynolds chystá komedii Boy Band, kterou produkuje Shawn Levy a mohl by ji také zrežírovat. Nedávno bylo potvrzeno, že se s Levym jako s režisérem skutečně počítá.

O snímku jako takovém zatím víme jen málo. Komediální film spolu s Ryanem napsal Jesse Andrews (Já, Earl a holka na umření, Luca). Příběh bude pojednávat o jednom z mnoha kdysi slavných boy bandů, který se po letech pokusí o comeback. Lze předpokládat, že Reynolds hraje jednoho ze stárnoucích interpretů, a že si film bude z chlapeckých pěveckých uskupení (a návratů po letech) dělat legraci, ale zároveň jim s nostalgickou slzičkou složí poklonu.

Shawn Levy je zkušený režisér, se kterým už Reynolds stačil natočit Free Guye a Projekt Adam. Právě teď spolu dokončují Deadpoola 3, vysoce očekávanou marvelovku, jejíž trailer před časem pokořil všechny rekordy.

Informace o Levyho účasti se objevila v tiskové zprávě, jež oznamuje, že Reynoldsova produkční firma Maximum Effort Productions prodloužila své partnerství se studiem Paramount. V rámci zprávy se také uvádí, že Levy není jediný kolega od Deadpoola, s nímž chce Ryan pracovat i nadále. Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick už pro kanadskou hvězdu napsali tři díly Deadpoola, Život a 6 Underground: Tajné operace. Teď společně připravují novinku Gaslight Express. Zatím o projektu nevíme vůbec nic, pouze to, že půjde o akční komedii podle vlastního námětu.

Titulní foto je ilustrační: Ryan Reynolds ve filmu Sexy párty

Zdroj: Paramount Pictures

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu