Nezvratný osud 6: Známe název a natáčení začalo

Nezvratný osud 6: Známe název a natáčení začalo | Fandíme filmu
New Line Cinema
Smrt se vrací, aby dostihla zábavným a pomstychtivým způsobem všechny ty, kteří se jí pokusili uniknout.

Po letech příprav je to tady. Začalo natáčení šestého snímku ze série Nezvratný osud. Poslední díl tu byl v roce 2011 a už čtyři roky píšeme o to, že se chystá další. Před dvěma let se přípravy konečně hnuly pořádně kupředu a teď padla první klapka.

Informoval o tom producent Craig Perry. Připomněl, že série slaví pětadvacetileté výročí. Dodal, že novinka půjde do kin v příštím roce a to i do kin IMAX. Nejspíš se tedy počítá s tím, že některé vražedné scény budou opravdu velkolepé. V minulosti se vraždilo v lunaparku, při automobilových závodech, v letadle či na bortícím se mostě, takže se určitě musí sérii nechat, že má ke grandióznosti sklony.

Perry také prozradil, že se příští díl bude jmenovat Final Destination: Bloodlines. Tedy zhruba Nezvratný osud: Pokrevní linie. To by mohlo naznačovat, že tentokrát bude smrt řádit v rámci rodiny, anebo že noví hrdinové budou příbuzní s některými z těch předešlých.

Námět šestky připravil Jon Watts, scénář napsali Lori Evans Taylor a Guy Busick, režírují Zach Lipovsky a Adam B. Stein. O filmu zatím prakticky nic nevíme. Tvůrci dosud trousili jen neurčité poznámky o tom, že série v příštím dílu dostane „novou vrstvu“, a že v jádru stále půjde o Nezvratný osud, ale vyprávění se nebude držet zajetých vzorců, jaké známe z předchozích filmů.

Série Nezvratný osud začala v roce 2000. První snímek pojednával o skupině přátel, kteří díky věštecké vizi jednoho z nich uniknou jisté smrti. Jak už ale napovídá název, osudu prostě neutečete, a tak se všichni postupně dostávají do stále nebezpečnějších a nebezpečnějších situací, které se snaží napravit předchozí „chybu“ v přirozeném řádu věcí. To ústí v celou řadu extrémně vynalézavých smrtících „nehod“, jakých se následně fanoušci mohli nabažit ještě ve čtyřech pokračováních.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího dílu

Zdroj: Craig Perry

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu