Kaskadér: Nový trailer má úplně všechno

Kaskadér: Nový trailer má úplně všechno | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit dalších 5 obrázků
Akce, humor, Goslingovy slzy a Emily Blunt nabroušená jak břitva v záplavě explozí lákají do kina.

Další film, co ukázal během Super Bowlu novou upoutávku, je akční komedie Kaskadér (The Fall Guy), kterou natočil David Leitch, spoluautor Johna Wicka. Leitch se před pár dny nedohodl na natáčení Jurského světa 4, ale rozhodně to nebylo kvůli tomu, že by se studio zaleklo jeho posledního snímku. Podle zákulisních drbů se Kaskadér povedl a nejnovější trailer to naznačuje také.

Minutová ukázka je řízně střižená a odhaluje, že koncept filmu tvůrcům dovolil se patřičně rozmáchnout. Děj se odehrává během natáčení akčního blockbusteru. Filmaři tedy mohli s chutí předvést akční scény, které nutně nemusejí zapadat do zbytku děje. Ten zároveň nechybí, tudíž se postavy mohou vesele rozvíjet a žít svými vnitřními životy. The Fall Guy zkrátka má všechen potenciál k tomu, aby se stal černým koněm letošní velkofilmové nabídky.

Dole v galerii najdete nejnovější obrázky a tady si můžete přehrát další trailery uvedené během Super Bowlu.

Colt Seavers (Ryan Gosling) je kaskadér. Je zvyklý na to, že se nechá pro zábavu diváků odpalovat, zapalovat nebo shazovat z výšky. Po vážném úrazu si vzal na rok pauzu, aby se dal zdravotně i duševně do pořádku. Zpátky před kameru jej zláká práce na vysokorozpočtovém filmu, který točí jeho bývalá přítelkyně Jody Moreno (Emily Blunt). Colt dělá svou práci a snaží se znovu sblížit s Jody. Hvězda filmu Tom Ryder (Aaron Taylor-Johnson) se ale náhle ztratí. Nekompromisní producentka (Hannah Waddingham) dělá všechno pro to, aby zmizení herce utajila před studiem a novináři, ale záhada se jen prohlubuje. Nakonec je právě na Coltovi, aby Toma našel. Přitom je nechtěně zatažený do kriminálního spiknutí a čekají na něj nebezpečnější překážky, než libovolný kaskadérský kousek jeho kariéry. Režíruje David Leitch, scénář napsal Drew Pearce. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2024.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 6

Kaskadér: Nový trailer má úplně všechno | Fandíme filmu Kaskadér: Nový trailer má úplně všechno | Fandíme filmu Kaskadér: Nový trailer má úplně všechno | Fandíme filmu Kaskadér: Nový trailer má úplně všechno | Fandíme filmu Kaskadér: Nový trailer má úplně všechno | Fandíme filmu Kaskadér: Nový trailer má úplně všechno | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu