Tiché místo: První den – Další ukázka z útoku na New York dorazila

Tiché místo: První den – Další ukázka z útoku na New York dorazila | Fandíme filmu
Paramount
Zobrazit další 3 obrázky
Mimozemšťané citliví na zvuk jsou v ráži. Roztřesení smrtelníci ani nedutají.

Už to začalo. Tento víkend se ve Spojených státech se po roce znovu hraje fotbalový Super Bowl, k němuž se pravidelně pojí nejsledovanější televizní přenos roku. Kdo má prachy, chce během zápasu inzerovat a to nevyjímá ani filmová studia. Některé Super Bowl upoutávky jsou zveřejněné až přímo během televizního přenosu, jiné už s předstihem. A jednou z prvních vlaštovek je v tomhle směru letos Tiché místo: První den (A Quiet Place: Day One).

Vrháme se přímo do okamžiku, kdy na New York útočí invazní síly mimozemských útočníků. O těch nevíme nic moc bližšího. Jen to, že padají z nebes a ničí vše, kam dopadnou. Jako by ohnivý déšť nestačil, z místa dopadu se potom po okolí rozlézají nebezpečné stvůry. Rychlé, hbité, prakticky nezranitelné a extrémně citlivé na zvuk. Ti co to pochopili, mají šanci přežít, jak ukázka demonstruje jednoznačným „pšt“ v závěru.

Super Bowl spot je do značné míry zkrácenou verzí již zveřejněného traileru, který jsme dostali před pár dny a přehrát si jej můžete tady. Každopádně video signalizuje, že upoutávky dalších filmů jsou na cestě a větší propagace se dočká i Tiché místo.

Úspěšná hororová série Johna Krasinskiho, v níž lidstvo mimozemskou invazi přežívalo s pomocí ticha, se vrací. Tentokrát se znovu ocitneme uprostřed dne, kdy přišli, a to v New Yorku, ve městě, které neutichne ani na okamžik. Zápletku vymyslel John Krasinski. Režíruje Michael Sarnoski, který spolu s Jeffem Nicholsem napsal scénář. V hlavních rolích vystupují Lupita Nyong'o, Joseph Quinn, Denis O'Hare, Djimon Hounsou a Alex Wolff. Snímek bude do českých kin uvedený 27. června 2024.

Podklady a foto: Paramount

Galerie: 4

Tiché místo: První den – Další ukázka z útoku na New York dorazila | Fandíme filmu Tiché místo: První den – Další ukázka z útoku na New York dorazila | Fandíme filmu Tiché místo: První den – Další ukázka z útoku na New York dorazila | Fandíme filmu Tiché místo: První den – Další ukázka z útoku na New York dorazila | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu