Abigail: Z nevinné holčičky se vyklube zabijácký upír

Abigail: Z nevinné holčičky se vyklube zabijácký upír | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit další 4 obrázky
Režiséři Vřískotu a Krvavé nevěsty připravili novou hororovou komedii. Pusťte si trailer.

S tvůrčí bandou, která si říká Radio Silence, je sranda. Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a jejich parťáci natočili Krvavou nevěstu, kde si vyloženě užili spojení vyvražďovacího hororu s komedií. Na základě pozitivního přijetí následně dostali šanci natočit Vřískot 5 a 6. Oba filmy byly hity, a kdyby pánové chtěli, mohli klidně točit sedmičku. Raději se ale pustili do úplně jiného projektu.

Anotace říká: Děti dovedou být hotová monstra. Parta kriminálníků unese dvanáctiletou baletku, dceru mocného mafiána. Stačí, když dívku přes noc schovají a shrábnou padesátimilionové výkupné. V odlehlém sídle se únosci jeden po druhém ztrácejí a ke svému zděšení zjišťují, že nejsou v domě zamčení s obyčejnou holčičkou.

Jak vidíme v traileru, holka je ve skutečnosti malou upírkou. Upíří baletkou. A film toho hodlá využít plně ve svůj prospěch. Podobně jako v Krvavé nevěstě uvidíme řadu zábavných úmrtí, protagonisté budou trpět, nebude nouze o spoustu krve a vnitřností. Dočkáme se podvracení žánrových klišé a obsazení je parádní, takže se snad můžeme těšit na další příjemnou strašidelnou zábavu.

V hlavních rolích vystupují Alisha Weir, Melissa Barrera, Dan Stevens, Kevin Durand, Kathryn Newton, William Catlett a Giancarlo Esposito. Abigail je také jedním z posledních snímků, v němž vystoupil nedávno zesnulý Angus Cloud. Scénář napsali Stephen Shields (The Hole in the Ground) a Guy Busick (Vřískot 5 a 6, Krvavá nevěsta, Castle Rock). Do českých kin bude film uveden 18. dubna. Přehrajte si trailer a koukněte na fotky dolů do galerie.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 5

Abigail: Z nevinné holčičky se vyklube zabijácký upír | Fandíme filmu Abigail: Z nevinné holčičky se vyklube zabijácký upír | Fandíme filmu Abigail: Z nevinné holčičky se vyklube zabijácký upír | Fandíme filmu Abigail: Z nevinné holčičky se vyklube zabijácký upír | Fandíme filmu Abigail: Z nevinné holčičky se vyklube zabijácký upír | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu