Echo: Jak je možné, že je padouch Kingpin stále naživu

Echo: Jak je možné, že je padouch Kingpin stále naživu | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
Premiéra už klepe na dveře – kdy přesně všechny díly uvidíme. A ještě jedna ukázka.

Už to nebude dlouho trvat a budete mít možnost si pustit novou marvelovskou sérii Echo. Jde o vůbec první Marvel sérii pro Disney+, která bude celá uvedená naráz – na jednotlivé epizody se nebude čekat s týdenními odstupy. Kdy přesně se pětidílné novinky dočkáme? Premiéra je stanovena na 9. ledna, ale je třeba počítat s časovým posunem. To znamená, že v Česku a na Slovensku bude Disney+ Echo nabízet v noci z 9. na 10. ledna, od 3:00.

Zveřejněn byl další krátký spot, který si můžete pustit níže a zaujme tím, že je celý zaměřený na fakt, že je ústřední protagonistka neslyšící. Také jeden z nově zveřejněných plakátů jsou písmena E-C-H-O vyobrazená ve znakové řeči. A v galerii na vás čeká ještě jeden poster, s Mayou a Kingpinem.

Jeho představitel Vincent D’Onofrio pohovořil s magazínem TV Line, kde přišla na přetřes také zcela zásadní otázka: Jak je vůbec možné, že je Kingpin naživu? Pokud jste viděli minisérii Hawkeye, kde se Wilson Fisk vrátil na scénu a Maya „Echo“ Lopez (Alaqua Cox) se nám představila vůbec poprvé, pak si určitě pamatujete, že v samém závěru série Maya Fiska střelila do tváře.

Pode D’Onofria scenáristé přišli na stylový způsob jak všechno vysvětlit: „Pokud jste fanoušky starých komiksů s Kingpinem a Daredevilem, tak víte, že Kingpin nikdy neumírá. Jen jsme museli vymyslet chytrý způsob, jak [překonat] ten výstřel směrem ke tváři a jak jej zakomponovat do Echo. Přišli jsme na opravdu stylové řešení. [Kingpin] je opravdu vážně zraněný.“ Víc Vincent zatím neprozradil, takže na detaily si počkáme až na premiéru, ale v zásadě je jasno: Výstřel nebyl smrtící, Fiska pouze vážně zranil. A protože jsme v komiksovém příběhu, může padouch přežít prakticky cokoliv, pakliže si to autoři usmyslí.

Maya Lopez, alias Echo, je ostrá bojovnice, která dělala špinavou práci pro padoucha Kingpina, než se dozvěděla, že to byl právě on, kdo je zodpovědný za smrt jejího otce. Postava se od všech ostatních komiksových hrdinů liší tím, že je neslyšící. Hlavní scenáristkou série je Marion Dayre, hlavním režisérem Sydney Freeland. Jako Maya vystupuje Alaqua Cox, v dalších rolích hrají Charlie Cox jako Daredevil, Vincent D'Onofrio jako Kingpin, Zahn McClarnon jako Mayin zesnulý otec. Obsazení nově rozšiřují Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning a Graham Greene. Všechny epizody budou uvedeny na Disney+ 10. ledna 2024.

Foto: Marvel

Zdroje: Marvel, TV Line.

Galerie: 3

Echo: Jak je možné, že je padouch Kingpin stále naživu | Fandíme filmu Echo: Jak je možné, že je padouch Kingpin stále naživu | Fandíme filmu Echo: Jak je možné, že je padouch Kingpin stále naživu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu