With Love: Parta od Johna Wicka chystá akčňák s Ke Huy Quanem

With Love: Parta od Johna Wicka chystá akčňák s Ke Huy Quanem | Fandíme filmu
A24
Dlouholetý strůjce akčních scén ze stáje Davida Leitche se pustil do vlastního celovečeráku.

Před pár dny jsem psal o tom, že než přišla role ve Všechno, všude, najednou, zvažovala Michelle Yeoh konec kariéry. Obdobný význam měl film také pro Ke Huy Quana. Ten v 80. letech zazářil jako dětský herec, pak však na dlouhá léta přerušil kariéru, když dostával pouze role stereotypních Asiatů. Za Všechno, všude, najednou dostal Oscara, následovaly příležitosti v seriálech Narozen v Americe a Loki, letos snad dorazí velkofilmová sci-fi The Electric State.

Čerstvě bylo oznámeno, že Ke Huy dostal hlavní roli v připravovaném akčním filmu With Love (S láskou). O zápletce zatím nemáme žádné podrobnosti, avšak divácky lákavý může být už jen fakt, že snímek připravuje produkční firma 87North. Jejím spoluzakladatelem je David Leitch, jeden z tvůrčího dua, které zrodilo Johna Wicka. Firma krom Wicka v průběhu let produkovala také snímky Atomic Blonde, Nikdo nebo třeba Bullet Train.

Jako svůj celovečerní debut With Love natočí Jonathan Eusebio, dlouholetý kaskadér, choreograf a režisér sekundárního (akčního štábu). Akční scény režíroval pro Rychle a zběsile 8, Deadpoola 2, Kate nebo Obi-Wana Kenobiho. Z pozice koordinátora rvaček či jejich choreografa má ve filmografii snímky jako Bourneovo ultimátum, Avengers, Expendables, Wolverine, John Wick 1-3 nebo Matrix Resurrections. Jeho šéf Leitch začínal také jako kaskadér a autor akčních scén, tak uvidíme, zda se z Eusebia vyklube podobně úspěšný režisér.

Scénář napsali Luke Passmore (Svět po zániku, seriál Vlčí mládě), Josh Stoddard (seriály Bojovník, Into the Badlands) a Matthew Murray. Leitch produkuje. Zatím nevíme, kdy se můžeme snímku dočkat.

Titulní foto je ilustrační, Ke Huy Quan ve filmu Všechno, všude, najednou

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu