Echo: Daredevil vs. Echo v nové upoutávce

Echo: Daredevil vs. Echo v nové upoutávce | Fandíme filmu
Marvel
Na scénu se vrací jeden z nejostřejších bojovníků, jakého jsme kdy v marvelovkách potkali.

Další den, další upoutávka z chystané marvelovky Echo. Ta dnešní je fanouškovsky vděčná. Jde o scénu ze druhé epizody, v níž se střetává Maya Lopez (Alaqua Cox) s Daredevilem (Charlie Cox), klasickým komiksovým hrdinou, který se postupně vrací do provázaného filmového světa Marvelu. Otázkou je, jak budou různí diváci na scénu reagovat.

Na jednu stranu může fandy potěšit, že je zpátky Daredevil. Choreografie scény také vůbec není špatná. Potíž je v tom, že jako choreografické vystoupení působí rvačka až příliš. Údery jsou na první pohled kašírované, protivníci se v řadě případů na první pohled nedotýkají. Chybí větší míra hrubozrnnosti, jakou by si scéna zasloužila. Zvlášť když se seriál pyšní tím, že je nejdrsnější příběh, jaký kdy byl v provázaném Marvel Cinematic Universe. Jaké dojmy zanechává video ve vás? Dejte vědět v komentářích.

Zatím je k dispozici pouze bootlegová verze:

Maya Lopez, alias Echo, je ostrá bojovnice, která dělala špinavou práci pro padoucha Kingpina, než se dozvěděla, že to byl právě on, kdo je zodpovědný za smrt jejího otce. Postava se od všech ostatních komiksových hrdinů liší tím, že je neslyšící. Hlavní scenáristkou série je Marion Dayre, hlavním režisérem Sydney Freeland. Jako Maya vystupuje Alaqua Cox, v dalších rolích hrají Charlie Cox jako Daredevil, Vincent D'Onofrio jako Kingpin, Zahn McClarnon jako Mayin zesnulý otec. Obsazení nově rozšiřují Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning a Graham Greene. Všechny epizody budou uvedeny na Disney+ 10. ledna 2024.

Podklady a foto: Marvel

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu