Sirotek: Chystá se 3. díl hororové série

Sirotek: Chystá se 3. díl hororové série | Fandíme filmu
Warner Bros.
Dospělá vražedkyně v dětském těle se znovu vrátí. „Trojka“ má scenáristu i režiséra.

Režisér William Brent Bell momentálně uvádí svou novinku Lord of Misrule. Magazín The Hollywood Reporter s ním pořídil rozhovor a řeč se stočila i k hororu Sirotek (Orphan). Bell natočil prequel původního snímku, nazvaný Sirotek: První oběť. Film byl souběžně uvedený do kin i na domácí video a přitom si pořád vedl v kinech slušně, a tak vlastně nepřekvapí, že je v přípravě i trojka.

Ve středu celé série je Leena, alias Eshter. Ta trpí hypopituitarismem, vzácnou hormonální chorobou, která se v sérii projevuje tak, že ačkoliv Leena vypadá jako dítě, ve skutečnosti jde o dospělou ženu. V prvním filmu na to její adoptivní rodiče nakonec přišli, když se postupně chovala víc a víc zvláštně. Vyvrcholilo to násilným střetnutím, které Leena nepřežila. Snímek Sirotek: První oběť se vrátil v čase do minulosti. Už tehdy však měla Leena násilné sklony.

Na druhém filmu bylo nejpozoruhodnější to, že Eshter stále hrála Isabelle Fuhrman, ačkoliv v době natáčení jedničky jí bylo 11 a při natáčení dvojky už 23 let. Chytrým umístěním kamery, líčením a počítačovými triky se však podařilo vytvořit dostatečně přesvědčivou iluzi toho, že Eshter stále působí mladě. Právě pozitivní přijetí omlazovacích triků podle Bella otevřelo dveře k natáčení dalšího pokračování.

Třetí film se aktivně připravuje, kdy scénář znovu píše David Coggeshall, jenž napsal dvojku. David si prý libuje v tom, že v rámci série je možné ukázat naprosto cokoliv. Režisér zatím nechce prozradit nic moc konkrétního. Na začátku přípravy „trojky“ bylo několik různých námětů, kam by se série mohla dál vydat. Nakonec byl vybraný jeden specifický směr. Důležité je, že série bude dál prokreslovat charakter samotné Eshter a dál bude divákům předkládat nečekané zvraty, protože to se od ní očekává.

Titulní foto je ilustrační, z prvního Sirotka

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu