Policajt v Beverly Hills: Axel F – První trailer Murphyho velkého návratu

Policajt v Beverly Hills: Axel F – První trailer Murphyho velkého návratu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Eddie Murphy se po skoro 30 letech vrací jako hláškující polda Axel Foley.

Nakonec jsme se opravdu dočkali. Po letech odkladů bylo natočeno pokračování Policajta v Beverly Hills. Nakonec bude uvedeno pod názvem Policajt v Beverly Hills: Axel F (Beverly Hills Cop: Axel F), Netflix jej uvede v létě 2024 a je tu první upoutávka.

Ta dělá přesně to, co se od traileru na podobné pokračování po letech čeká: Hrdina vzpomene na staré časy. Naznačí, že ještě nepatří do starého železa. Navnadí na povědomý styl v novém balení. Nechybí odkazy na původní filmy, fórky ani patřičně zběsilá akce. Nový Policajt v Beverly Hills zřejmě neudělá nějakou velkou díru do světa, ale snad ani nebude dělat Axelu Foleymu ostudu.

Podle anotace je detektiv Axel Foley zpátky v Beverly Hills. Jeho dceři jde o život, a tak se oba dva spojí s novým parťákem a starými známými Rosewoodem a Taggartem. Společnými silami přitopí pod kotlem a rozkryjí utajené spiknutí.

V hlavní roli se samozřejmě vrací Eddie Murphy. Jako Rosewood a Taggart potom Judge Reinhold a John Ashton. Vedle nic se znovu připomenou také Paul Reiser jako Jeffrey Friedman a Bronson Pinchot jako Serge. Doplňují je Taylour Paige jako Axelova dcera Jane, Joseph Gordon-Levitt jako nový parťák, co rodinné dvojici pomůže s vyšetřováním. Na vše dohlíží Kevin Bacon, jako kapitán policejního oddělení v Beverly Hills.

Film natočil Mark Molloy, scénář napsali Will Beall, Tom Gormican a Kevin Etten. Dole pod trailerem najdete první zveřejněné fotky.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 4

Policajt v Beverly Hills: Axel F – První trailer Murphyho velkého návratu | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F – První trailer Murphyho velkého návratu | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F – První trailer Murphyho velkého návratu | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F – První trailer Murphyho velkého návratu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu