Zloba: V přípravě je třetí díl pohádkového dobrodružství

Zloba: V přípravě je třetí díl pohádkového dobrodružství | Fandíme filmu
Disney
Nevěřte zprávám, podle kterých Angelina Jolie končí s kariérou.

Magazín The Wall Street Journal vydal velký profil Angeliny Jolie. Z pohledu filmového diváka je nejdůležitější zmínka o tom, že herečka podepsala účast na natáčení třetího dílu pohádkové série Zloba (Maleficent). Článek nezmiňuje jakékoliv další podrobnosti.

Zloba je soudobým převyprávěním Disneyho animáku Šípková Růženka. V původním animovaném filmu je Maleficent padouch, v hraném zpracování spíše oběť. Ke zlu se uchýlí když je jí ublíženo a později dojde nápravy. V roce 2014 nebyl film nijak zázračně hodnocený, ale utržil více než tři čtvrtě miliardy dolarů, takže v roce 2019 přišlo pokračování. To mělo hodnocení ještě slabší, avšak stále dokázalo utržit skoro půl miliardy.

Poprvé padla zmínka o přípravě třetího filmu v roce 2021, kdy Linda Woolverton a Evan Spiliotopoulos napsali scénář. Následně herečka sama naznačila, že by se v pokračování mohla vrátit. Jestli jsou informace The Wall Street Journalu přesné, tak teď už můžeme brát jako hotovou věc, že se někdy v dohledných letech začne „trojka“ natáčet.

Druhým velkým tématem, které The Wall Street Journal rozvířil, je budoucnost Angelininy kariéry. Možná jste v posledních dnech na webu nebo na sociálních sítích narazili na titulky, podle nichž hodlá Jolie seknout s herectvím. Nebo že to přinejmenším zvažuje. Ve skutečnosti ale takové tvrzení v článku The Wall Street Journalu nenajdete.

Jolie s magazínem hovoří o tom, že Hollywood nepovažuje za zdravé místo a velká část aspektů slávy jí není příjemná. Hodlá se věnovat své udržitelné módní značce a dalším aktivitám. A po uzavření soudních sporů s bývalým partnerem Bradem Pittem se ráda odstěhovala ze Spojených států. V Kalifornii ji držely vlastně jen soudy a snaha dát se společně s dětmi nějak dohromady.

Pokud jde ale o další profesní činnost, tak přímo v článku The Wall Street Journalu se dočtete, že Jolie zrovna dokončuje svůj další režisérský projekt, vedle Maleficent podepsala smlouvu na „několik dalších“ filmů, produkuje divadelní hru a podepsala (tříletou) mezinárodní filmovou a televizní smlouvu se společností Fremantle.

Je možné, že Jolie i nadále bude hrát méně často, než v letech 1995-2010, kdy zvládala i několik filmů do roka? Klidně. Ukončí nakonec hereckou kariéru dřív, než řada jejích kolegyň? Ani to nelze momentálně vyloučit. Ale pokud někde narazíte na tvrzení, že pro The Wall Street Journal řekla, že plánuje ukončit kariéru, tak to jednoduše řečeno pravda není.

Titulní foto je ilustrační, předchozí Zloba

Zdroj: The Wall Street Journal

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu