Calamity Hustle: Akční komedie s Reynoldsem a Tatumem bude stát balík

Calamity Hustle: Akční komedie s Reynoldsem a Tatumem bude stát balík | Fandíme filmu
20th Century Studios
Ryan Reynolds a Channing Tatum si zahrají bratry z mokré čtvrti. O projekt se strhla bitva a miliony létají vzduchem.

Každou chvíli čteme, jak se tomu či onomu velkofilmu v kinech nedařilo, případně o tom, jak streamovací služby ztrácejí předplatitele. Přesto se s železnou pravidelností objevují novinky o tom, jaké bambiliony studia či streamovací společnosti hodlají zaplatit za potenciálně atraktivní projekty.

Velká bitva se strhla také o akční komedii Calamity Hustle s Ryanem Reynoldsem a a Channingem Tatumem v hlavních rolích. Podle informací The Hollywood Reporteru se o balíček přetahují Warner Bros., Netflix a Amazon. Klasické filmové studio údajně nabízí každému z herců zhruba 20 milionů dolarů, zatímco streamovací firmy prý obě dvě nabízejí shodně 50 milionů dolarů, s tím, že si obě dvě hvězdy mohou nehorázný balík rozdělit v jakém poměru se jim zlíbí. K tomu mají zhruba 6 až 8 milionů dostat režiséři a celkové náklady na natáčení (včetně výše zmíněných astronomických výplat) se mají pohybovat někde kolem částky 175 milionů. Což je pro akční komedii vskutku grandiózní suma.

Tatum s Reynoldsem si mají zahrát ve snímku dva bratry. Jeden z nich je věčný smolař, co dříve pracoval v Los Angeles jako detektiv u policie a teď se živí jako soukromé očko. Když ho začne sdírat z kůže jeden krutý mafián, nezbývá vyšetřovateli nic jiného, než najít svého bratra, se kterým se už dlouhá léta nebaví. Právě on je totiž zodpovědný za to, že mafiánovi nevyšla lukrativní loupež diamantů.

Channinga s Tatumem asi není třeba dlouze představovat. První jmenovaný se proslavil sérií Let’s Dance, následně jsme jej mohli vidět v G.I. Joe, 21 Jump Street nebo Bez kalhot. Z Reynoldse udělal superhvězdu Deadpool, znát jej můžete ale také z Green Lanterna, Zabijáka & bodyguarda nebo Free Guye. Snímek napsali a zrežírují bratři Aaron a Adam Neeovi, kteří zabodovali spolu s akční komedií Ztracené město, kde Channing Tatum snaží dokázat, že není jen model, který pózuje pro hrdinské obrázky, ale že se jako hrdina dokáže skutečně zachovat. Aktuálně také připravují novou verzi Vládců vesmíru. Zatím nevíme, kdy by se Calamity Hustle mohlo začít natáčet, avšak prozatím ještě není zcela dokončený scénář.

Titulní foto je ilustrační, Channing Tatum a Ryan Reynolds ve filmu Free Guy

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu