Deadpool 3: Známé postavy se vracejí, jsou tu nové fotky

Deadpool 3: Známé postavy se vracejí, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Vedle Wolverina a Deadpoola se předvedou další postavy z X-Menů. Natáčení zachytily nové fotografie.

Pozor, fotografie z natáčení mohou obsahovat spoilery!

Po skončení hollywoodské stávky byl Deadpool 3 jeden z prvních filmů, který se vrátil před kamery. Naštěstí pro zvědavé fanoušky se natáčelo v exteriéru a ven se dostaly nové fotografie. Na nich jsou znovu Deadpool (Ryan Reynolds) a Wolverine (Hugh Jackman) ve svém klasickém žlutém kostýmu.

To je ale jen začátek. Na fotkách vidíme Wolverina bojovat se starým dobrým Sabertoothem. Má stejnou podobu jako v X-Menech z roku 2000, nicméně nevíme, zda jej hraje Tyler Mane, jako tenkrát. Sabertooth se zřejmě dlouho neohřeje, na další fotce vidíme, že Deadpool drží jeho useknutou hlavu.

To ale není všechno. Deník Mirror, který fotky jako první přinesl, tvrdí, že na place byl spatřen také Ray Park, jenž hrál mutanta Toada, taktéž v X-Menech z roku 2000. Jestli pořád návratů nemáte dost, insider Daniel Richtman dále tvrdí, že by se ve snímku měla objevit také Dafne Keen, jež ve snímku Logan ztvárnila Lauru Kinney, alias X-23. Informace nicméně v tuto chvíli není potvrzena z žádného jiného zdroje.

Scénář Deadpoola 3 napsali Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Dále hrají Karan Soni, Leslie Uggams, Matthew Macfadyen, Rob Delaney, Shioli Katsuna, Briana Hildebrand, Emma Corrin a Jennifer Garner. Datum premiéry je stanoveno na 25. července 2024.

Titulní foto: Marvel Studios

Zdroje: Mirror, Daniel Richtman

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu