Fast Charlie: Pierce Brosnan likviduje protivníky v akčním traileru

Fast Charlie: Pierce Brosnan likviduje protivníky v akčním traileru | Fandíme filmu
Vertical
Zobrazit dalších 9 obrázků
Bývalý agent 007 pořád ještě nepatří do starého železa.

Jednou z výrazných subkategorií akčního žánru jsou příběhy stárnoucích hereckých hvězd, které vyzrají na oponenty spíš zkušenostmi, perfektní technikou a mazaností, než hrubou silou a mladickou energií. Liam Neeson si v tomhle ranku zhruba před patnácti lety zaparkoval celou svoji následující kariéru. Denzel Washington se sem pravidelně vrací se sérií Equalizer. A zahanbit se nenechá ani bývalý James Bond – Pierce Brosnan.

Ten v posledních letech vystupoval ve filmech jako Zmetci, Poslední zúčtování, Stopy spravedlnosti, Skrytý nepřítel, Poslední přežije, Převrat či November Man. Občas byl delegovaný do role manipulativního antagonisty či mentora, v novince Fast Charlie si osobně ušpiní ruce.

Fast Charlie (Rychlej Charlie) je přezdívka Charlieho Swifta, kterého si podsvětí najímá, aby pro něj řešil nejrůznější potíže. Teď má jednu on sám. Mafie mu zaplatila za likvidaci oponenta. Jenže tělu chybí hlava a Charlie má potíže dokázat, že zabil opravdu toho, koho měl zabít. V patách je mu proto objednavatel Beggar Mercado, nelítostný mafiánský boss. Pomoci může Charliemu jedině Marcie Kramer, exmanželka mrtvé oběti. Charlie Marcie strhne zpátky do světa, ze kterého se pokoušela za každou cenu vymanit. Společně se vydávají na divokou a nepředvídatelnou výpravu, během které se snaží ochránit památku Charlieho nejlepšího přítele a mentora Stana a zlikvidovat celé Beggarovo impérium.

Marcie ztvárnila Morena Baccarin, Beggara Gbenga Akinnagbe a Stana dnes již zesnulý James Caan, pro něhož byl Fast Charlie posledním filmem. Novinku natočil Phillip Noyce, jenž je podepsaný pod Úplné bezvětří, Jasné nebezpečí, Vysokou hru patriotů, Sběratele kostí nebo Saltovou. Scénář napsal Richard Wenk (16 bloků, Mechanik zabiják, trilogie Equalizer, Jack Reacher: Nevracej se). V traileru film vypadá jako celkem standardní kriminálka s akčními pasážemi, což vlastně píší i první recenze – že jde o celkem solidní žánrovku, co ani negativně ani pozitivně nevyčnívá z průměru. Pusťte si trailer, koukněte dolů do galerie na fotky a v případě zájmu můžete vyhlížet 8. prosince, kdy jde film na VOD.

Podklady a foto: Vertical

Galerie: 10

Fast Charlie: Pierce Brosnan likviduje protivníky v akčním traileru | Fandíme filmu Fast Charlie: Pierce Brosnan likviduje protivníky v akčním traileru | Fandíme filmu Fast Charlie: Pierce Brosnan likviduje protivníky v akčním traileru | Fandíme filmu Fast Charlie: Pierce Brosnan likviduje protivníky v akčním traileru | Fandíme filmu Fast Charlie: Pierce Brosnan likviduje protivníky v akčním traileru | Fandíme filmu Fast Charlie: Pierce Brosnan likviduje protivníky v akčním traileru | Fandíme filmu Fast Charlie: Pierce Brosnan likviduje protivníky v akčním traileru | Fandíme filmu Fast Charlie: Pierce Brosnan likviduje protivníky v akčním traileru | Fandíme filmu Fast Charlie: Pierce Brosnan likviduje protivníky v akčním traileru | Fandíme filmu Fast Charlie: Pierce Brosnan likviduje protivníky v akčním traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu