Fantastická čtyřka: Obsazení Mr. Fantastica je konečně na dosah

Fantastická čtyřka: Obsazení Mr. Fantastica je konečně na dosah | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Po spoustě slepých uliček nová marvelovka snad už definitivně vybrala svoji ústřední mužskou hvězdu.

Více než rok kolují drby o tom, kdo by si mohl zahrát jednotlivé členy Fantastické čtyřky. S marvelovským hrdinským týmem byli spojováni Adam Driver, Matt Smith, Mila Kunis, Jodie Comer, Antonio Banderas či Emma Stone. Po měsících zákulisních polopravd je tu s definitivní platností solidní informace, se kterou nepřišli jen insideři z Twitteru, ale i všechny velké hollywoodské zpravodaje, jako jsou Deadline či The Hollywood Reporter.

Marvel si vybral představitele Mr. Fantastica. Postavu má ztvárnit Pedro Pascal. Server Slashfilm tvrdí, že už dokonce i podepsal smlouvu, ostatní zdroje ale trvají na tom, že se ještě musí doladit harmonogram. Pascala čeká natáčení druhé řady The Last of Us, snímku Weapons a druhé poloviny rozpracovaného Gladiátora 2. Vypadá to však, že díky tomu, že právě skončila hollywoodská herecká stávka a všechny projekty se naráz hrnou před kamery, vzniká poměrně nestabilní situace, při níž bude možné (nebo nezbytné) s termíny jednotlivých produkcí trochu šoupat. A právě to má dopomoci k tomu, že Pedro bude moci začátkem příštího roku začít točit Fantastickou čtyřku.

Některé zdroje tvrdí, že se čeká na definitivní podepsání kontraktu s Pascalem a teprve od toho se odvine obsazení dalších tří členů týmu. Přinejmenším by nikdo neměl mít k podpisu smlouvy tak blízko jako Pedro, jehož můžete znát z The Last of Us, Hry o trůny nebo z Mandaloriana.

Insider Jeff Sneider však dál tvrdí, že mezi přední kandidáty na zbytek týmu patří Vanessa Kirby (Sue Storm), Joseph Quinn (Johnny Storm) a Ebon Moss-Bachrach (The Thing). Javier Bardem pak má být hlavním kandidátem na roli záporáka Galactuse. I u něj by mohlo dělat potíže časové vytížení, nicméně Galactus bude asi primárně digitální postava což by nemuselo klást na Bardemovu osobní přítomnost na place tak velké nároky.

Fantastická čtyřka je první superhrdinský příběh, který vznikl v roce 1961 pod nově zavedenou značkou Marvel Comics. Autory postav jsou scenárista Stan Lee a výtvarník Jack Kirby. Hrdinové jsou tradičně vykreslováni jako dysfunkční, ale milující rodinná jednotka. Během vesmírné mise je čtveřice ozářená kosickými paprsky, které jí dávají nadlidské síly. Z Reeda Richardse se stává Mister Fantastic s natahovacím tělem. Sue Storm, Reedova manželka, je známá jako Invisible Woman a dokáže se zneviditelnit. Její mladší bratr Johnny Storm si říká Human Torch a umí na povel vzplanout. Čtveřici uzavírá Ben Grimm, Reedův blízký přítel a spolužák, který se natrvalo změnil v kamenné monstrum a říká si The Thing. Dobrodružství Fantastické čtyřky se hodně točí kolem vědeckých probémů a jejími tradičními záporáky jsou Doctor Doom, Galactus a Annihilus. Pro film byla skupinka zpracována celkem třikrát, v roce 1994, v letech 2005 a 2007 a v roce 2015. Ani jeden z filmů neměl dobré recenze a dosud se nepodařilo ze značky udělat hit. Režíruje Matt Shakman, scénář píší Jeff Kaplan a Ian Springer. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2025.

Titulní foto je ilustrační, z filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

Zdroje: Jeff Sneider, Deadline, The Hollywood Reporter, Slashfilm, Daniel Richtman I, II

Galerie: 2

Fantastická čtyřka: Obsazení Mr. Fantastica je konečně na dosah | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Obsazení Mr. Fantastica je konečně na dosah | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu