Thor 5: Režisér komediální trojky a čtyřky se nevrátí

Thor 5: Režisér komediální trojky a čtyřky se nevrátí | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Příběhy Lokiho bratra opět mohou nabrat úplně nový směr.

Od léta se mezi více i méně spolehlivými marvelovskými insidery několikrát objevily drby, podle nichž Marvel údajně připravuje Thora 5, ale bez Taiky Waititiho, režiséra dvou posledních dílů. Stále nemáme žádné opravdu pevné zprávy o tom, že by byl další samostatný Thorův film skutečně v přípravě, nicméně teď je jasno alespoň o Waititim.

Taika hovoří s novináři kvůli svému novému snímku, Jeden gól. Magazín Business Insider se jej zeptal na dalšího Thora, na což měl režisér poměrně jasnou odpověď: Příštího Thora nenatočí. S Marvelem má dobré vztahy, rád s ním zase někdy v budoucnu bude spolupracovat, ale aktuálně má v plánu tři různé celovečerní filmy. To znamená minimálně šest let práce. A Waititi silně pochybuje, že by byl Marvel ochotný na dalšího Thora čekat tak dlouho.

Konkrétně Taika ze všeho nejdřív začne natáčet Kláru a Slunce. Následně by rád zpracoval Incal a stále také píše své Star Wars, které by nerad uspěchal. Vedle toho dál hraje v seriálu Vlajka smrti, což jeho volný čas jenom dál omezí.

V roce 2017 Waitit resuscitoval Odinova syna ve snímku Thor: Ragnarok. Chris Hemsworth už dál nechtěl roli hrát, ale Taikovo komediální pojetí postavy mu dodalo novou chuť do práce. U snímku Thor: Láska jako hrom často od diváků zaznívalo, že už to s komediální stránkou věci přehání, což v některých následných rozhovorech připustil i sám Hemsworth. Pokud tedy na další film opravdu dojde, je možné, že opět nabere trochu jiné směřování.

Láska jako hrom končí nápisem „Thor se vrátí“, ačkoliv to může znamenat klidně jenom to, že jej potkáme v některých z příštích Avengers. Zároveň je ale na stole stále dost materiálu pro další Thorovy samostatné příběhy. Pokud se tak tvůrci rozhodnou, stále se nějakým způsobem může vrátit Jane Foster (Natalie Portman). O bližší představení si říká Thorova adoptivní dcera Love (India Hemsworth). Zeus vysílá svého syna Hercula (Brett Goldstein), aby Thora zabil. A fanoušci nadále volají po tom, aby byl ve filmech představený Beta Ray Bill, oblíbený Thorův souputník z komiksů.

Titulní foto: Marvel

Zdroj: Business Insider

Galerie: 2

Thor 5: Režisér komediální trojky a čtyřky se nevrátí | Fandíme filmu Thor 5: Režisér komediální trojky a čtyřky se nevrátí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu