Venom 3 odkládá své datum premiéry

Venom 3 odkládá své datum premiéry | Fandíme filmu
Sony
Fanoušci si na další návrat Toma Hardyho musí počkat o půl roku déle.

Když v létě Hollywood ve velkém stávkoval, oznámilo studio Sony nové termíny pro řadu svých chystaných filmů. S Venomem 3 se tehdy počítalo na červenec 2024. Teď jsou stávky konečně u konce a Venom 3 se odkládá. Zřejmě proto, že s ukončením stávky studio Sony definitivně mohlo udělat reálnou kalkulaci času, který bude k dokončení nezbytný. I tak si v Sony dali celkem šibeniční termín.

Snímek bude uvedený 8. listopadu 2024, v Česku a na Slovensku tedy nejspíš o den dříve, protože se u nás novinky uvádějí ve čtvrtek, ne v pátek. Podzimní termíny sérii patřily už u předchozích dvou dílů. Studio mělo den rezervovaný už delší dobu a teď jej skutečně využilo. Natáčení má pokračovat ještě v letošním roce, i tak bude mít štáb dělat, aby trikový velkofilm stačil během jediného roku dokončit. Zvlášť v době, kdy se do produkce nahrne celá řada zpožděných filmů a všechny se budou mezi sebou prát o čas firem, co vyrábějí počítačové efekty. Zatím se natáčelo pouze asi dva nebo tři týdny na přelomu června a července, zbytek produkce je stále před námi.

Venoma 3 režíruje Kelly Marcel, která napsala scénář spolu s Tomem Hardym. Ten se vrací v hlavní roli. Do dalších rolí byli vybráni Juno Temple a Chiwetel Ejiofor. Očekává se premiéra v roce 2024.

Titulní foto je ilustrační, předchozí Venom

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu