Marvels: Finální trailer trhá realitu a odhalil superhrdinského hosta

Marvels: Finální trailer trhá realitu a odhalil superhrdinského hosta | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 8 obrázků
Příští marvelovka se čím dál tím víc snaží zdůraznit s Avengers a dalšími dosavadními klíčovými událostmi.

Od středy se může každý zájemce vypravit do kin na Marvels (The Marvels) a těsně před premiérou je tu závěrečný trailer. Odhaluje potenciální překvapení, takže pozor, sledujte na vlastní nebezpečí! Stále se očekává, že premiéra bude vzhledem k nákladům a historii značky výrazným zklamáním, kdy spodní odhad snímku předvídá, že za úvodní víkend může utržit také jen 45 milionů dolarů.

Ať už to tak nakonec dopadne nebo ne, z důrazné promo kampaně je patrné, že se Disney (majitel Marvelu) snaží udělat všechno proto, aby se neúspěchu vyhl. Nejen, že byl zveřejněný další velký trailer, ale za pozornost stojí i jeho obsah. Podstatná část videa je věnovaná Thanosovi a Avengers a trailer se tváří, že s nimi nový snímek úzce souvisí. Celou ukázku táhne Carol Danvers (Brie Larson), známá publiku z Endgame, zatímco Ms. Marvel a kapitánka Rambeau (postavy ze seriálů) se drží v pozadí. Daleko větší důraz se také klade na osudové noty – už zase zachraňujeme jsoucno samé. A tenhle důraz ukázka má navzdory tomu, že se v minulosti opravdu hodně namluvilo o tom, jak odlehčené by Marvels měly být.

A teď už k záběrům z nového filmu. Tak především, ukázka definitivně potvrzuje to, o čem jsme nedávno mohli toliko spekulovat: V Marvels vystoupí Tessa Thompson jako Valkyrie. A jako důležitý moment působí zmínka o tom, že se nám před očima srážejí dvě reality. Právě paralelní dimenze jsou klíčovým elementem tzv. Multiverse ságy, kterou Marvel otevřel po dokončení Infinity ságy. O mnohovesmír už se ve větším či menším rozsahu studio otřelo v Ant-Man and the Wasp, Avengers: Endgame, Spider-Manovi: Bez domova, WandaVision, Lokim, Doctoru Strangeovi v mnohovesmíru šílenství, Ms. Marvel, Ant-Manovi a Wasp: Quantumanii a druhé řadě Lokiho. Teď jsou na řadě Marvels. Pusťte si nový trailer, dole v galerii jsou poslední plakáty.

Carol Danvers, známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan, alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau, z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír.

V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Vrací se také Samuel L. Jackson. Režíruje Nia DaCosta, na scénáři se podíleli Megan McDonnell, Elissa Karasik a Zeb Wells. Datum české premiéry je stanoveno na 9. listopadu 2023.

Foto: Marvel

Zdroje:  Marvel, Deadline

Galerie: 9

Marvels: Finální trailer trhá realitu a odhalil superhrdinského hosta | Fandíme filmu Marvels: Finální trailer trhá realitu a odhalil superhrdinského hosta | Fandíme filmu Marvels: Finální trailer trhá realitu a odhalil superhrdinského hosta | Fandíme filmu Marvels: Finální trailer trhá realitu a odhalil superhrdinského hosta | Fandíme filmu Marvels: Finální trailer trhá realitu a odhalil superhrdinského hosta | Fandíme filmu Marvels: Finální trailer trhá realitu a odhalil superhrdinského hosta | Fandíme filmu Marvels: Finální trailer trhá realitu a odhalil superhrdinského hosta | Fandíme filmu Marvels: Finální trailer trhá realitu a odhalil superhrdinského hosta | Fandíme filmu Marvels: Finální trailer trhá realitu a odhalil superhrdinského hosta | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu