Plán pro rodinu: Trailer představuje Marka Wahlberga jako tatíka-špiona

Plán pro rodinu: Trailer představuje Marka Wahlberga jako tatíka-špiona | Fandíme filmu
Apple TV+
Zobrazit další 4 obrázky
Když se pokoušíte před rodinou utajit, že jste zabiják, může z toho být slušná polízanice. A zábava.

Jen chvíli poté, co jsme vám představili akční komedii Plán pro rodinu (The Family Plan), dorazil také první trailer. Ten snímek prezentuje jako celkem klasickou zábavu tohoto ražení, jež by mohla příznivcům podobné podívané celkem sednout. Mark Wahlberg je uvěřitelný jako taťka i jako špionážní zabiják. A celkem se daří těžit humor ze situací, v nichž se hrdina Dan pokouší před rodinou ututlat, že jsou všichni v průšvihu. Stejně tak funguje docela dobře, když se součástí rvačky stává miminko v nosítku. Zatím to vypadá, že si pár dní po premiéře na Plán pro rodinu nikdo nevzpomene, ale oddechová zábava by to mohla být slušná.

V Plánu pro rodinu hraje Mark Wahlberg Dana Morgana, oddaného manžela, tátu a úspěšného prodejce automobilů, který má rád svůj poklidný život na předměstí. To ale není celá pravda. Pár desítek let zpátky byl Dan elitním vládním zabijákem, který likvidoval ty nejnebezpečnější hrozby. Teď jej vystopovali jeho dávní nepřátelé. Taťka rychle sbalí svou nic netušící manželku, vzdorovitou dceru, syna pro-gamera a své rozkošné desetiměsíční miminko a společně se vydávají na nečekaný road trip do Las Vegas. Dan je odhodlaný svou rodinu ochránit před nebezpečím, dopřát jí životní dovolenou a zároveň neodhalit svou skutečnou identitu. Danovu ženu ztvárnila Michelle Monaghan, dále hrají Zoe Margaret Colletti, Van Crosby, Maggie Q, Ciarán Hinds a Saïd Taghmaoui. Snímek natočil Simon Cellan Jones, scénář napsal David Coggeshall. Apple TV+ novinku uvede 12. prosince.

Podklady a foto: Apple TV+

Galerie: 5

Plán pro rodinu: Trailer představuje Marka Wahlberga jako tatíka-špiona | Fandíme filmu Plán pro rodinu: Trailer představuje Marka Wahlberga jako tatíka-špiona | Fandíme filmu Plán pro rodinu: Trailer představuje Marka Wahlberga jako tatíka-špiona | Fandíme filmu Plán pro rodinu: Trailer představuje Marka Wahlberga jako tatíka-špiona | Fandíme filmu Plán pro rodinu: Trailer představuje Marka Wahlberga jako tatíka-špiona | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu