Podfukáři: Třetí díl je konečně v přípravě

Podfukáři: Třetí díl je konečně v přípravě | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 4 obrázky
Píše se nový scénář, víme, kteří herci se vrátí, aby opět skrze kouzelnické triky okrádali nechutně bohaté.

O třetím díle Podfukářů (Now You See Me) se toho během let mnoho napovídalo, ale skutečné přípravy se stále odkládaly. Loni byl najatý režisér Ruben Fleischer, ale od té doby se zase nic nedělo. Teď projekt dostane finální postrčení kupředu, které mu ještě chybělo: To finanční. Studio Lionsgate tento týden na filmovém tržišti AFM rozprodá mezinárodní distribuční práva. Rozpočet tak bude vyskládaný na stůl a jakmile bude ukončena hollywoodská stávka herců, může se začít točit.

Souběžně se dozvídáme, že v tuto chvíli je potvrzený návrat Jesseho Eisenberga, Woodyho Harrelsona a Morgana Freemana, tří klíčových osobností předchozích filmů. V těch vystupovali také například Isla Fisher, Dave Franco, Mark Ruffalo, Daniel Radliffe, Lizzy Caplan, Michael Caine, Common, Michael Kelly nebo Mélanie Laurent. Zatím ale není zřejmé, jestli ještě kohokoliv z nich uvidíme.

Postupně na scénáři snímku pracovali Eric Warren Singer a Seth Grahame-Smith. Aktuální verzi píše Michael Lesslie (Assassin’s Creed, Macbeth, Malá bubenice), ale nevíme, zda začal znovu od nuly, nebo navazuje na své dva předchůdce. Série pojednává o skupině iluzionistů, kteří okrádají zkorumpované finančníky prostřednictvím komplexních loupežných plánů.

Foto: Předchozí díly série

Zdroj: Screen Daily

Galerie: 5

Podfukáři: Třetí díl je konečně v přípravě | Fandíme filmu Podfukáři: Třetí díl je konečně v přípravě | Fandíme filmu Podfukáři: Třetí díl je konečně v přípravě | Fandíme filmu Podfukáři: Třetí díl je konečně v přípravě | Fandíme filmu Podfukáři: Třetí díl je konečně v přípravě | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu