The Toxic Avenger: Peter Dinklage se proměnil v kultovního netvora/hrdinu

The Toxic Avenger: Peter Dinklage se proměnil v kultovního netvora/hrdinu | Fandíme filmu
Legendary Entertainment
Zobrazit dalších 7 obrázků
Seznamte se s remakem kultovní násilné, superhrdinské komedie. Teaser, fotky, podrobnosti.

hezkou řádku let se chystá remake krvavé komedie The Toxic Avenger. Původní film z roku 1984 je extrémně laciný, což je možná právě ten důvod, proč si dokázal získat fanoušky po celém světě. Céčková poetika s bláznivými nápady zabrala. Film si střílel ze superhrdinských klišé, přidal krev a ekologii.

V aktuálním remaku je ústřední postavou Winston Gooze, nedůležitý, utiskovaný uklízeč, který pracuje v chemičce. V té dojde ke strašlivé nehodě, kdy Winston spadne do kádě s toxickým odpadem. Zmutuje a stává se vyděděncem. Zároveň však získává nadlidskou sílu a další super schopnosti. Zrodí se tak nová generace hrdiny: Toxický mstitel. Se zářícím mopem v ruce se vydává bojovat s bezprávím. Je přesně tím typem hrdiny, jakého dnešní pokřivená společnost potřebuje. Není zvlášť statečný, nebo vynalézavý, ale srdce má na správném místě, a když jej zatlačíte do kouta, tak neváhá vrátit úder. Čeká jej střetnutí s lakotou a korupcí, s mocichtivým tyranem, jenž by rád zneužil toxické superschopnosti pro posílení svého špinavého impéria. Čas tiká a Toxický mstitel sebou musí hodit, pokud má zachránit syna, své přátele a celou místní komunitu.

Hlavní roli představuje Peter Dinklage. Syna ztvárnil Jacob Tremblay, zlého šéfa chemičky Kevin Bacon. Elijah Wood představuje jeho bratra, jenž dělá pro chemičku špinavou práci. Jak sami můžete vidět na přiložené fotografii, maskéři Elijaha změnili k nepoznání, takže vypadá jako mix mezi komiksovým Penguinem a tím, jak by nejspíš dopadl Frodo, kdyby si pár let nechal prsten moci.

V dalších úlohách vystupují Taylour Page a Julia Davis. Režíruje Macon Blair (I Don't Feel at Home in This World Anymore). Podle festivalových recenzí se diváci mohou těšit na krvavou, bláznivou zábavu, která zároveň má až překvapivě silné srdíčko. Níže si můžete pustit teaser, jenž z vlastního filmu odhaluje minimum, ale dává vzpomenout na původního The Toxic Avengera z 80. let, z něhož nový snímek čerpá. Dole v galerii najdete dosud zveřejněné fotografie. Datum premiéry zatím není známo.

Podklady a foto: Legendary Entertainment

The Toxic Avenger

01.05.1984 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 8

The Toxic Avenger: Peter Dinklage se proměnil v kultovního netvora/hrdinu | Fandíme filmu The Toxic Avenger: Peter Dinklage se proměnil v kultovního netvora/hrdinu | Fandíme filmu The Toxic Avenger: Peter Dinklage se proměnil v kultovního netvora/hrdinu | Fandíme filmu The Toxic Avenger: Peter Dinklage se proměnil v kultovního netvora/hrdinu | Fandíme filmu The Toxic Avenger: Peter Dinklage se proměnil v kultovního netvora/hrdinu | Fandíme filmu The Toxic Avenger: Peter Dinklage se proměnil v kultovního netvora/hrdinu | Fandíme filmu The Toxic Avenger: Peter Dinklage se proměnil v kultovního netvora/hrdinu | Fandíme filmu The Toxic Avenger: Peter Dinklage se proměnil v kultovního netvora/hrdinu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu