Napoleon v novém traileru drtí nepřátelské armády na prach

Napoleon v novém traileru drtí nepřátelské armády na prach | Fandíme filmu
Apple TV+
Zobrazit dalších 5 obrázků
S šavlí v ruce i jako generál se zdviženou paží. Napoleon v podání Joaquina Phoenixe je neúprosný.

Dorazil nový trailer pro Napoleona, velkofilm z dílny Ridleyho Scotta. Stejně jako předešlá upoutávka slibuje i ta aktuální skutečně rozmáchlou podívanou. Armády se střetávají. Podíváme se na souš i na moře. Do zimy i do vedra. Joaquin Phoenix v hlavní roli se představuje jako génius i jako psychopat posedlý vlastním egem a mocí. Napoleon se neváhá sám vrhnout s šavlí v ruce do bitvy v zuřivém záchvatu, ale stejně tak dokáže chladně kontrolovat svá vojska zpovzdálí.

V osobních scénách umí být Joaquin děsivě přímý, znepokojivě psychotický, ale občas Napoleon v jeho podání působí i jako silně nedospělá osobnost lapená v mocném těle, která si tak docela neumí poradit sama se sebou. Zatím se těžko odhaduje, jak komplexně bude Bonaparte vykreslený, ale jedno se zdá být jisté: Čeká nás poutavá podívaná plná herecky nadupaných okamžiků i strhujících bitev. A ti Black Sabbath v podkresu traileru to jen umocňují.

Podle oficiální synopse film zachycuje Napoleonovy (Joaquin Phoenix) slavné bitvy, jeho neukojitelné ambice a neskutečnou strategickou rozhodnost. Film jej představí jako výjimečného vojenského velitele a válečného vizionáře. Poznáme také hodně z blízka Napoleonovy začátky, jeho nemilosrdné stoupání po mocenském žebříčku a jeho vrtkavý vztah s manželkou Josefínou (Vanessa Kirby). Scénář filmu napsal David Scarpa, režíruje Ridley Scott. V dalších rolích vystupují Tahar Rahim, Matthew Needham či Paul Rhys. Snímek bude uvedený v našich kinech 23. listopadu 2023, nějakou dobu poté na službě Apple TV+.

Podklady a foto: Apple TV+

Galerie: 6

Napoleon v novém traileru drtí nepřátelské armády na prach | Fandíme filmu Napoleon v novém traileru drtí nepřátelské armády na prach | Fandíme filmu Napoleon v novém traileru drtí nepřátelské armády na prach | Fandíme filmu Napoleon v novém traileru drtí nepřátelské armády na prach | Fandíme filmu Napoleon v novém traileru drtí nepřátelské armády na prach | Fandíme filmu Napoleon v novém traileru drtí nepřátelské armády na prach | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu