Dark Asset: V akční řežbě vědci vyvinou dokonalého vojáka

Dark Asset: V akční řežbě vědci vyvinou dokonalého vojáka | Fandíme filmu
Saban Films
Zobrazit dalších 6 obrázků
Když stvoříte perfektní stroj na zabíjení, nejprve zajistěte, aby se proti vám nemohl obrátit… Trailer láká na novou akci.

Jednou z populárních postav akčních sci-fi je dokonalý voják. Ať už ve vývinu lidské zbraně mají prsty genetika, robotika, speciální drogy nebo dokonalý trénink, většinou je divácky přitažlivé sledovat v akci někoho (něco), kdo je pro své nadlidsky dokonalé pohyby opravdu nebezpečným protivníkem. Pak už je jen otázkou, zda je nezastavitelný zabiják děsivý padouch, anebo je to hrdina, který trpí nějakou nedokonalostí, co je třeba překonat. Může mít například špatné rozkazy, být pod kontrolou zlých pánů, být bez emocí apod.

Jednou takovou mašinou na zabíjení, co musí překonat vlastní neduhy, je i protagonista snímku Dark Asset. V tom je běžný voják podrobený přísně tajnému experimentu. Program zlepší jeho bojové schopností a promění jej ve smrtící zbraň. Jak ale „John Doe“ proniká do programu hlouběji, dozvídá se strašlivou pravdu o tom, co je skutečným záměrem celé iniciativy a lidí, kteří za ní stojí. Osvobodí se ze zajetí a rozhodne se celý program zničit. Zrada a konspirace na něj číhají nalevo i napravo, avšak je poháněný touhou po pomstě a spravedlnosti.

V traileru snímek vypadá jako poměrně standardní žánrové řemeslo. Film nejspíš neudělá díru do světa, ale na první pohled se zdá, že by příznivce akčních řežeb ani nemusel nějak pohoršovat. Snímek natočil Michael Winnick (Malicious, Ochránce spravedlnosti). V hlavních rolích vystupují Byron Mann, Robert Patrick, Helena Mattsson, Shani Rigsbee, Sabina Gadecki či Truong Ngoc Anh. Zítra film dorazí na domácí video. Pusťte si trailer, koukněte na fotky.

Podklady a foto: Saban Films

Galerie: 7

Dark Asset: V akční řežbě vědci vyvinou dokonalého vojáka | Fandíme filmu Dark Asset: V akční řežbě vědci vyvinou dokonalého vojáka | Fandíme filmu Dark Asset: V akční řežbě vědci vyvinou dokonalého vojáka | Fandíme filmu Dark Asset: V akční řežbě vědci vyvinou dokonalého vojáka | Fandíme filmu Dark Asset: V akční řežbě vědci vyvinou dokonalého vojáka | Fandíme filmu Dark Asset: V akční řežbě vědci vyvinou dokonalého vojáka | Fandíme filmu Dark Asset: V akční řežbě vědci vyvinou dokonalého vojáka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu