After: Odloučení – Další díl nekonečné romance už brzy dorazí

After: Odloučení – Další díl nekonečné romance už brzy dorazí | Fandíme filmu
Voltage Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Do našich kin se blíží další tokání načančaných barbín a manekýnů. Podaří se konečně vyždímat alespoň kousek chemie?

Jednotlivé díly filmové série After mají jen slaboučká hodnocení. A trailer pro blížící se novinku After: Odloučení vypadá taky dost hrozně. Hrdinové a hrdinky balancují někde na hranici neškodné tuctovosti a vyložené slizkosti, která nahání husí kůži. Zápletka o tom, jestli se zhrzení milenci dají nebo nedají dohromady je nejen otřepaná (to je ostatně naprostá většina romancí), ale především podaná naprosto nezajímavým způsobem. Film se nás snaží nalákat alespoň na prosluněné Portugalsko, ale nakonec se zdánlivě většina děje odehrává v anonymních interiérech. Prostě nuda a šeď po všech stránkách.

Jenže víte co? Na ničem z toho nezáleží, protože série má věrnou fanouškovskou základnu, která má pořád zájem. V kinech sice tržby klesají, nicméně filmy jsou extrémně levné, zřejmě nevynaloží vysoké náklady na propagaci a případné ztráty z kin doplatí na domácím videu. Nebo to je přinejlepším nejschůdnější vysvětlení skutečnosti, že se pořád točí další díly. A zřejmě se dál točit budou. Upoutávka sice hovoří o poslední kapitole, nicméně už se objevily rozhovory s tvůrci, kde zaznělo, že jsou v přípravě další sequely či prequely. Napomádovaní milenci tedy mohou vesele trpět dál.

Podle českého distributora můžeme od Odloučení čekat následující: Hardin a Tessa žijí každý sám v odloučení. Spalující a intenzívní láska, která se zdála být nekonečná a pevná, je v troskách. Hardin utápí žal v alkoholu a díky Tessině zdrcujícím odchodu trpí blokem při psaní druhé knihy. V temných chvílích svého života se rozhodne zúčtovat s minulostí. Vydává se do Portugalska, aby našel dívku, se kterou kdysi chodil a ke které se zachoval strašně. Potřebuje dojít odpuštění a najít sám sebe. Potřebuje se vyrovnat se svými chybami, aby se pokusil svou osudovou lásku Tessu získat zpět. Bude ho chtít ale Tessa vůbec ještě vidět? A jak by takové setkání mohlo dopadnout?

V hlavních rolích vystupují Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Mimi Keene, Louise Lombard, Stephen Moyer, Cora Kirk, Rosa Escoda, Jessica Webber nebo Benjamin Mascolo. Film napsala a natočila Castille Landon, která je podepsaná už pod dvěma předchozími díly. Filmy vycházejí z knih Anny Todd. Pusťte si trailer a koukněte na fotky, do našich kin novinka dorazí 21. září.

Podklady a foto: Voltage Pictures, Bontonfilm

Galerie: 9

After: Odloučení – Další díl nekonečné romance už brzy dorazí | Fandíme filmu After: Odloučení – Další díl nekonečné romance už brzy dorazí | Fandíme filmu After: Odloučení – Další díl nekonečné romance už brzy dorazí | Fandíme filmu After: Odloučení – Další díl nekonečné romance už brzy dorazí | Fandíme filmu After: Odloučení – Další díl nekonečné romance už brzy dorazí | Fandíme filmu After: Odloučení – Další díl nekonečné romance už brzy dorazí | Fandíme filmu After: Odloučení – Další díl nekonečné romance už brzy dorazí | Fandíme filmu After: Odloučení – Další díl nekonečné romance už brzy dorazí | Fandíme filmu After: Odloučení – Další díl nekonečné romance už brzy dorazí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu