Thanksgiving: Sváteční zabiják vás naporcuje jak krocana

Thanksgiving: Sváteční zabiják vás naporcuje jak krocana | Fandíme filmu
Spyglass Media Group
Zobrazit dalších 6 obrázků
Na základě falešného traileru z Tarantinova Grindhousu vznikl skutečný celovečerní film. Pusťte si trailer.

Populární hollywoodský „úchyl“ Eli Roth je našincům dobře známý díky sérii Hostel, která Američany přesvědčila o tom, že si na území bývalého Československa můžete za pár zlatek objednat bezbrannou oběť pro své vražedné kousky. Krom režie horory také produkuje (Piraňa 3D), hraje v nich a je to kamarád Quentina Tarantina, s nímž sdílí zálibu v pokleslých žánrech. Tarantinův projekt Grindhouse krom dvou celovečerních filmů obsahoval také falešné trailery na hodně ujeté horory. A jeden smyšlený trailer lákal právě na vyvražďovačku Thanksgiving (Díkůvzdání).

V minulosti už na motivy falešných trailerů z Grindhousu vznikly filmy Mačeta a Somrák s brokárnou. Teď došlo na Thanksgiving. Roth snímek toužil natočit dokonce tak moc, že nemohl sám dokončit sci-fi velkofilm Borderlands. Thanksgiving se začal natáčet letos v březnu a už 17. listopadu jde do zahraničních kin. U nás zatím termín uvedení nemáme.

Děj je zasazený do městečka Plymouth ve státě Massachusetts, kde se zrodil svátek Díkůvzdání. Letošní nákupní šílenství Black Friday skončilo v Plymouthu tragédií, po kterém povstane maskovaný zabiják, inspirovaný Díkůvzdáním. Je známý jako John Carver (Jan Řezbář), který je odhodlaný tradiční porcování krocana natrénovat na místních obyvatelích.

Trailerem nás provází sytý hlas Ricka Hoffmana, jehož můžete znát především ze seriálu Kravaťáci. Patrick Dempsey si v Thanksgiving zahrál šerifa a dále v novince vystupují Addison Rae, Milo Manheim, Gina Gershon, Jalen Thomas Brooks nebo Tim Dillon. Scénář s Rothem napsal Jeff Rendell, spoluautor původního falešného traileru. Pusťte si aktuální upoutávku a mrkněte dolů na fotky.

Podklady a foto: Spyglass Media Group

Galerie: 7

Thanksgiving: Sváteční zabiják vás naporcuje jak krocana | Fandíme filmu Thanksgiving: Sváteční zabiják vás naporcuje jak krocana | Fandíme filmu Thanksgiving: Sváteční zabiják vás naporcuje jak krocana | Fandíme filmu Thanksgiving: Sváteční zabiják vás naporcuje jak krocana | Fandíme filmu Thanksgiving: Sváteční zabiják vás naporcuje jak krocana | Fandíme filmu Thanksgiving: Sváteční zabiják vás naporcuje jak krocana | Fandíme filmu Thanksgiving: Sváteční zabiják vás naporcuje jak krocana | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu