Quiz Lady: Bláznivá komedie o soutěžní výhře v novém traileru

Quiz Lady: Bláznivá komedie o soutěžní výhře v novém traileru | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ztracenou mámu zachrání jen výhra v „Riskuj“. Awkwafina a Sandra Oh jdou na to.

Nedávno jsme vám představili chystanou komedii Quiz Lady. Ta láká na Awkwafinu a Sandru Oh v hlavních rolích, ale také na zábavnou premisu. Snímek vypráví příběh dvou povahově naprosto odlišných sester, které po letech musejí nuceně strávit společný road trip, aby zachránily mámu, jež uprchla z domova důchodců. V patách jí jsou totiž vymahači dluhů, u kterých si půjčila nemalé peníze na hazardní hry. Ti navíc mají ve své moci rodinného psa. Jediná cesta, jak rychle vydělat dostatek peněz, je vyhrát ve vědomostní soutěži.

Čerstvě zveřejněný trailer na první pohled potvrzuje, že bychom se mohli dočkat opravdu zábavné taškařice. Awkwafina a Sandra Oh v hlavních rolích mají mezi sebou dobrou chemii a je docela zábavné vidět Awkwafinu pro jednou v roli „té rozumné“ a vtípek s rukou válí. Trailer najdete na konci článku.

Quiz Lady pojednává o kompletně rozvrácené rodině, kterou by mohla spasit televizní vědomostní soutěž (něco jako Risk, či AZ kvíz). Hrdinkou je geniální, ale poněkud neurotická Anne, která je posedlá vědomostními soutěžemi. Sestra Jenny žije rozháraným životem a obě si vůbec nejsou blízké. Nezbyde jim však než spolupracovat, pokud mají splatit gamblerské dluhy svojí matky. Ty narostou do takových rozměrů, že Anne kvůli nim unesou jejího milovaného psa. Sestry se vydávají na divokou cestu napříč Spojenými státy, aby vydělaly peníze jediným způsobem, který jim zbývá: Musejí Anne proměnit ve skutečnou soutěžní šampionku.

Anne hraje Awkwafina (Shang-Chi, Malá lež), Jenny Sandra Oh (Na mušce, Chirurgové). Will Ferrell představuje moderátora soutěže a v dalších úlohách vystupují Jason Schwartzman, Holland Taylor či Tony Hale. Snímek natočila zkušená seriálová režisérka Jessica Yu. Scénář napsala Jen D’Angelo (Young Rock). Ta zároveň patří mezi producenty, spolu s Ferrellem, Oh a Awkwafinou. Film bude uvedený na Disney+ 3. listopadu.

Podklady a foto: Disney

Galerie: 6

Quiz Lady: Bláznivá komedie o soutěžní výhře v novém traileru | Fandíme filmu Quiz Lady: Bláznivá komedie o soutěžní výhře v novém traileru | Fandíme filmu Quiz Lady: Bláznivá komedie o soutěžní výhře v novém traileru | Fandíme filmu Quiz Lady: Bláznivá komedie o soutěžní výhře v novém traileru | Fandíme filmu Quiz Lady: Bláznivá komedie o soutěžní výhře v novém traileru | Fandíme filmu Quiz Lady: Bláznivá komedie o soutěžní výhře v novém traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu