Barbenheimer: Po soupeření dostanou panenka a bomba společný film

Barbenheimer: Po soupeření dostanou panenka a bomba společný film | Fandíme filmu
Universal / Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Laciná ujetost se chce přiživit na filmovém fenoménu. Bude to bouchat a bude to prsaté.

Tzv. mockbustery jsou tu s námi už dlouhé roky. Existují celé firmy zaměřené výhradně na výrobu laciných klonů pro velkofilmy, které právě bodují v kinech. Většinou pak stačí podobný název, bombastický plakát a vždycky se najde pár šťastlivců, co si při nákupu tituly zamění. Případně se na filmy cíleně dívají milovníci braku. Aktuální letní kino fenomény Barbie a Oppenheimer dostanou vlastní parodii/poctu/vykrádačku.

Tentokrát nejde o případ, kdy jde novinka do kin rovnou s premiérou slavnějšího titulu, ale inspiruje se teprve po premiéře. V tomhle konkrétním případě není zdrojem jeden film, ale hned dva. Ze slova „Barbenheimer“ se stal pojem, když byly oba dva snímky nasazené do kin současně, diváci je porovnávali, popřípadě se přeli, který je ten „nej“.

Nový mockubster bere slovo „Barbenheimer“ doslova, podobně jako to zkusily prozatím alespoň nejrůznější memy na internetu. Zkrátka Barbenheimer se jmenuje chystaný snímek společnosti

Full Moon Features. Hlavní hrdinkou je stejnojmenná geniální doktorka, jež stojí v čele ženský panenek, které žijí ve městečku Panenkov. Panenky společně postavily atomovou bombu. Jejich cílem je jednou pro vždy zničit patriarchát. Bitva pohlaví je v plném proudu a doktorka Barbenheimer a její krásky začínají mít pocit, že jim celá situace doslova exploduje pod rukama.

První artwork (viz galerie) se pyšní titulky „vybuchne už brzy“ a „A-Bomba a košíčky D“. To jasně signalizuje, že jedním z předností snímku mají být výrazné dámské přednosti. Preprodukce už běží, teď v září se začne točit a už na Vánoce má novinka dorazit na Amazon Prime Video.

Titulní foto je ilustrační

Zdroj: Joblo

Galerie: 2

Barbenheimer: Po soupeření dostanou panenka a bomba společný film | Fandíme filmu Barbenheimer: Po soupeření dostanou panenka a bomba společný film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu