Němá tajemství: Český psychologický thriller rozsévá pochyby

Němá tajemství: Český psychologický thriller rozsévá pochyby | Fandíme filmu
Donart Film
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jana Plodková bude v září podezřelá z ničivého ublížení manželovi. Pusťte si trailer.

Režisér Tomáš Mašín se před lety uvedl velice slušnými 3 sezónami v pekle. Pak jste od něj mohli sledovat kriminální seriály Profesor T. a Ochránce. Aktuálně se k premiéře v českých kinech chystá jeho novinka Němá tajemství.

Půjde o snímek, který balancuje někde na hraně rodinného dramatu, detektivky a psychologického thrilleru. Veterinář Martin (Marián Mitaš) se vážně zraní a okolnosti úrazu jsou dost mlhavé. Možná to byla nehoda, ale také v ní mohl mít někdo prsty. Možná dokonce jeho nejbližší. Jeho manželka (Jana Plodková) a matka (Milena Steinmasslová) obě na první pohled působí dojmem, jako by neříkaly celou pravdu, měly postranní úmysly a kdykoliv mohly udělat něco nečekaného. Možná za tím vězí pouze bolest, kterou ženy cítí při sledování Martinova stavu, ale kdo ví…

V dalších rolích vystupují Jiří Havelka, Magdaléna Borová, Igor Chmela, Jan Révai, Marie Poulová či Lucie Juřičková. Snímek jako takový v traileru vypadá jako celkem životaschopná žánrovka, tak se 7. září můžeme přesvědčit, jak to nakonec dopadlo. Níže najdete trailer a fotky, tady je anotace distributora:

Některé události vstupují do našich životů nezvány. A přesně taková potká i veterináře Martina a jeho ženu Eriku, jejichž životy obrátí naruby jediný okamžik. Okamžik, který odhalí škraloupy na zdánlivé rodinné idyle a vykreslí nejednoznačnou hranici mezi dobrými a sobeckými úmysly. Martinův úraz je navíc nejen vážný, ale i podezřelý, a tak se k rodinným trablům přidá ještě podezřívavost policie. Krimi vystavěné kolem vyšetřování případu postupně graduje do psychologického dramatu o vztazích, traumatech v nich a lžích. Jak to všechno bylo? Jak to skončí? A jaké šrámy to zanechá na rodině?

Podklady a foto: Donart Film

Galerie: 6

Němá tajemství: Český psychologický thriller rozsévá pochyby | Fandíme filmu Němá tajemství: Český psychologický thriller rozsévá pochyby | Fandíme filmu Němá tajemství: Český psychologický thriller rozsévá pochyby | Fandíme filmu Němá tajemství: Český psychologický thriller rozsévá pochyby | Fandíme filmu Němá tajemství: Český psychologický thriller rozsévá pochyby | Fandíme filmu Němá tajemství: Český psychologický thriller rozsévá pochyby | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu