Wonder Woman 3: Podle insiderů se další film nepřipravuje

Wonder Woman 3: Podle insiderů se další film nepřipravuje | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zdroje ze studia Warner Bros. popírají, že by Gal Gadot měla točit další Wonder Woman.

V posledních dnes se objevují online vyjádření Gal Gadot, podle nichž to vypadá, že se na Wonder Woman 3 stále pracuje, ačkoliv původní projekt režisérky Patty Jenkins byl zaříznutý a zatím vše nasvědčuje tomu, že za dosavadním filmovým světem DC se udělá tlustá čára. Přesto jsme tu měli interview, kde Gal říká, že vyrozuměla od šéfů DC Studios, že WW3 připraví společně. A hned na to vyšlo interview s magazínem Flaunt, kde znovu zaznělo, že Gadot údajně mluvila s Jamesem Gunnem a Peterem Safranem z DC Studios a ti jí měli říct, že je ve skvělých rukou, chtějí, aby v roli pokračovala a film připraví společně. Aktuálně hollywoodští herci nesmí kvůli probíhající stávce poskytovat rozhovory, takže obě zmiňovaná interview vznikla už před nějakým časem, dost možná v červnu, kdy Gadot zmínila prakticky to stejné ještě ve třetím rozhovoru.

Jenže jde její vyjádření brát vážně? Podle aktuálních informací asi moc ne. Když všude začaly vyskakovat titulky ve stylu „Gal Gadot se vrací jako Wonder Woman“, kontaktovaly magazíny Variety, Deadline a Collider nezávisle na sobě své interní zdroje ve studiu Warner Bros. Všechny magazíny uvádějí, že podle jejich informací se žádný projekt s Wonder Woman vůbec neplánuje. V přípravě je pouze seriál Paradise Lost, který pojednává o dávné historii ostrova, kde se Diana narodila. Nic jiného. Podle informací Variety Gadot ani nikdy nikdo ze současného vedení výslovně neslíbil další film o Wonder Woman.

Jak si ten rozpor mezi vyjádřením herečky a insiderů vyložit? Vlastně dvěma způsoby. Je možné, že Gadot měla s Gunnem a Safranem nějakou zdvořilostí konverzaci, kde zaznělo něco v tom smyslu, že jsou si všichni vzájemně sympatičtí a bylo by jim ctí, kdyby někdy v budoucnu mohli spolupracovat. A pak Gal tu zdvořilostní konverzaci v médiích trochu přibarvila. Buď proto, že v Hollywoodu je přehánět zvykem, a když z vás novinář páčí něco šťavnatého, asi není těžké podlehnout pokušení a vymalovat barvitější obrázek, než jaký je doopravdy. Druhou variantou je, že se Gal skrze rozhovory snaží aktivně vyvolat veřejný zájem o Wonder Woman a pokusit se zájem proměnit v reálnou pracovní nabídku.

Uvidíme, co z toho všeho nakonec vyleze, určitě by bylo fajn, kdyby se vyjádřili přímo Gunn nebo Safran, aby bylo jasno. Realitou zůstává, že DC Studios momentálně mají naplánované filmy na nějakých cca pět let dopředu. Takže i kdyby měl jakýkoliv film s Wonder Woman teoreticky vzniknout, neobjeví se dřív jak v roce 2028/9 a do té doby se může cokoliv stokrát změnit.

Foto: Starší Wonder Woman

Zdroje: Flaunt, Collider, Variety, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu