Stvořitel: Sci-fi o válce s roboty zveřejnila nový epický trailer

Stvořitel: Sci-fi o válce s roboty zveřejnila nový epický trailer | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Umělá inteligence nás údajně hodlá vyhladit. Ale nebrání se prostě jen vůči svým otrokářům?

Jen pár dní zpátky se sci-fi novinka Stvořitel (The Creator) pochlubila pár novými fotkami a zajímavostmi od filmařů. Teď je konec troškaření, přichází zbrusu nový trailer. Jestli je to vůbec možné, působí snad ještě velkolepěji, než ten první.

Hodně tomu pomáhá písnička Dream On v podkresu, ale to je jen taková třešnička na dortu. Samotné záběry předkládají pohled na plně realizovaný svět budoucnosti, který na první pohled vypadá jako skutečné místo, ne jako pár kulis nebo tajtrdlíkování před zeleným pozadím. K tomu si připočtěte rozsáhlý válečný konflikt, silný emocionální náboj, filosofické otázky o podstatě života a dynamickou akci. V zásadě máme dvě možnosti: Buď nás čeká zatraceně výrazný film, nebo sledujeme největší trailerový podvod letošního roku.

Dole v galerii na vás čekají nejnovější fotografie.

Příběh je zasazený do blíže neurčené budoucnosti, kde právě probíhá apokalyptická válka mezi lidstvem a roboty s extrémně vyvinutou umělou inteligencí. Ústřední protagonista Joshua (John David Washington) je bývalý člen speciálních sil, který je pověřený tím, aby vypátral a zabil Stvořitele, nepolapitelného architekta pokročilé umělé inteligence, který vyvinul záhadnou zbraň s mocí ukončit válku... a lidstvo samotné. Joshua a jeho tým elitních agentů se vydávají přes nepřátelské linie do centra temného území okupovaného AI... jen aby zjistili, že zbraň, která má zničit svět, je AI v podobě malého dítěte. Dále hrají Ken Watanabe, Gemma Chan, Allison Janney, Sturgill Simpson či Marc Menchaca. Režíruje Gareth Edwards. Datum premiéry v českých kinech je stanoveno na 5. října 2023.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Galerie: 5

Stvořitel: Sci-fi o válce s roboty zveřejnila nový epický trailer | Fandíme filmu Stvořitel: Sci-fi o válce s roboty zveřejnila nový epický trailer | Fandíme filmu Stvořitel: Sci-fi o válce s roboty zveřejnila nový epický trailer | Fandíme filmu Stvořitel: Sci-fi o válce s roboty zveřejnila nový epický trailer | Fandíme filmu Stvořitel: Sci-fi o válce s roboty zveřejnila nový epický trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu