Superman: Legacy obsadil dalšího superhrdinu

Superman: Legacy obsadil dalšího superhrdinu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér James Gunn dál vysvětluje, jak množství postav do filmu zapadá.

Včera jsme vás informovali o tom, že ve snímku Superman: Legacy budou vystupovat Green Lantern, Hawkgirl a Mister Terrific. Záhy se přidává ještě jeden superhrdina, konkrétně Metamorpho. Občanským jménem je znám jako Rex Mason a v komiksech vystupuje od roku 1965. Metamorpho dokáže libovolnou část svého těla měnit v libovolný prvek periodické tabulky. Může se měnit celý nebo jen částečně, prvky dovede kombinovat a převádět do jakéhokoliv skupenství. Bojuje se zločinem, ale touží po tom být opět obyčejným člověkem.

Postavu ztvární Anthony Carrigan, známý především ze seriálu Barry. Magazínu The Hollywood Reporter řekl, že sice není velký komiksový fanda, ale konkrétně tahle postava jej vždy přitahovala, protože je holohlavá a on sám trpí alopecií, tedy silným vypadáváním vlasů, obočí a dalšího ochlupení.

Režisér James Gunn na sociální síti Threads doplnil dalších několik objasňujících poznámek, které nám dělají jasnější obrázek o tom, jak superhrdinské postavy do filmu vlastně zapadají. Superman: Legacy je jednoznačně příběhem Supermana a Lois. Superhrdinští hosté tu nejsou od toho, aby se představili před svým chystaným samostatným filmem. Gunn říká, že něco takového nikdy nedělá. Postavy jsou ve filmu čistě proto, že pomáhají lépe vyprávět Supermanův příběh. Děj je zasazený do světa, kde superhrdinové už delší dobu existují. Postavy jako Lois nebo Jimmy Olsen budou v příběhu reprezentovat lidi, postavy jako Metamorpho superhrdiny.

Gunn také popřel nedávný drb, podle něhož měl být mezi kandidáty na roli Lexe Luthora také Daniel Craig. To prý zkrátka a dobře prostě není pravda. A jeden fanoušek se jej zeptal, zda je možné, aby jeden herec představoval v rámci univerza několik různých postav. Na to James odpověděl, že u čistě hlasových rolí to možné je, ale pokud je herci vidět tvář, tak „obecně“ nikoliv. Tím Gunn sice hraní vícero postav jedním hercem úplně nevyloučil, ale vypadá to, že by mělo jít o zcela výjimečné případy. To dál potvrzuje domněnku, že nové DC filmy budou od těch dosavadních kompletně odříznuté. A to navzdory starším vyjádřením, podle nichž by někteří jednotliví herci ze starého DC světa do toho nového přestoupit mohli.

Nový film bude zaměřený na Supermanovu snahu vybalancovat své kryptonské kořeny s pozemskou výchovou. Kal-El je zosobněním pravdy, spravedlnosti a amerického přístupu k životu. Je ztělesněním laskavosti v čase, kdy má svět pocit, že je laskavost staromódní. Je to idealistický kluk z farmy, jehož největší slabinou je, že by nedokázal ublížit živé duši. Snímek bude volně inspirovaný duchem komiksové série All-Star Superman. Scénář napsal a režíruje James Gunn. V hlavních rolích vystupují Rachel Brosnahan a David Corenswet. Dále hrají Isabela Merced, Nathan Fillion, Anthony Carrigan a Edi Gathegi. Datum české premiéry je stanoveno na 10. července 2025.

Titulní foto je ilustrační, Superman v podání Henryho Cavilla

Zdroje: The Hollywood Reporter, James Gunn

Galerie: 4

Superman: Legacy obsadil dalšího superhrdinu | Fandíme filmu Superman: Legacy obsadil dalšího superhrdinu | Fandíme filmu Superman: Legacy obsadil dalšího superhrdinu | Fandíme filmu Superman: Legacy obsadil dalšího superhrdinu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu