Jennifer Garner se vrací jako Elektra

Jennifer Garner se vrací jako Elektra | Fandíme filmu
20th Century Studios
Znamená to, že se ve světě Marvelu objeví i další starší superhrdinové?

Možná si ještě vzpomenete, že jednou z prvních dámských superhrdinek, jakou jsme mohli v kinech potkat, byla Elektra. Ve snímku Daredevil z roku 2003 ji ztvárnila Jennifer Garner, v té době hvězda špionážního seriálu Alias. Při natáčení se seznámila s budoucím manželem Benem Affleckem a o dva roky později antihrdinka dostala dokonce vlastní celovečerní spin-off.

Ani jeden ze snímků nebyl příliš úspěšný, takže se nepředpokládalo, že by se ještě kdy mohla Jennifer k roli vrátit, ale teď se to stane. Elektra v podání Garner bude vystupovat v právě natáčeném Deadpoolovi 3. Nevíme, jak rozsáhlá její role ve filmu bude, nicméně informaci potvrzují všechny významné hollywoodské zpravodaje.

Spolu s návratem Elektry se nabízí, že můžeme věřit i nedávným zvěstem, podle nichž se má ve filmu ukázat také Ben Affleck, potenciálně jako Daredevil. Patrick Stewart dříve naznačil, že se může vrátit jako Profesor X a Halle Berry se ukázala na Instagramu s bílými vlasy. Mezi marvelovskými insidery kolovaly dříve také drby, podle nichž se mohou ukázat na scéně Magneto (Ian McKellen), členové starší Fantastické čtyřky a potenciálně další představitelé známých komiksových hrdinů z doby, než vznikl provázaný filmový svět Marvelu.

Podle zatím dostupných informací je pravděpodobné, že Wolverine (Hugh Jackman) má po boku Deadpoola (Ryan Reynolds) hlavní roli, ale ostatní herci dostali pouze malé cameo.

Scénář Deadpoola 3 píší Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Dále hrají Karan Soni, Leslie Uggams, Matthew Macfadyen, Rob Delaney, Shioli Katsuna, Briana Hildebrand, Emma Corrin a Jennifer Garner. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2024.

Foto: Jennifer Garner ve filmu Elektra

Zdroj: The Hollywood Repoter

Elektra

08.01.2005 | USA, Kanada
Akční, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu