Deadpool 3: Ryan Reynolds na prvních fotkách v kostýmu

Deadpool 3: Ryan Reynolds na prvních fotkách v kostýmu | Fandíme filmu
20th Century Fox
Natáčení nového Deadpoola je v plném proudu. Hlavní hrdina se ukázal na scéně.

Natáčení Deadpoola 3 začalo v Londýně už koncem května, teprve teď jsme se dočkali prvních fotek. Štáb vylezl z ateliérů Pinewood na okraji britské metropole a natáčel v nedalekém lese. Tam se podařilo paparazzi vyfotit natáčenou scénu. Deadpool (Ryan Reynolds) se nachomýtne k jakési autonehodě. Asi by nás nepřekvapilo kdyby v ní sám měl prsty. Online se objevily záběry Reynoldse v jeho novém kostýmu a níže si můžete prohlédnout, že oproti tomu předchozímu prošel drobnými obměnami.

Na přelomu června a července byl v Londýně vyfotografovaný Owen Wilson, což nahrává starším zvěstem, podle nichž se herec ve filmu opět objeví jako agent Mobius, který dohlíží na to, aby se v mnohovesmíru neděla žádná neplecha. Postavu jsme poznali v sérii Loki. Až bude štáb hotový v Británii, tak se ještě vypraví natáčet do kanadského Vancouveru.

A pozor, malá perlička na závěr: Objevila se zatím nepotvrzená zvěst, že na akčních scénách filmu spolupracuje Chad Stahelski, zkušený choreograf a kaskadér, aktuální režisér série John Wick.

Scénář filmu píší Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Karan Soni, Leslie Uggams, Matthew Macfadyen, Rob Delaney, Shioli Katsuna, Briana Hildebrand a Emma Corrin. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2024.

Titulní foto je ilustrační: Předchozí Deadpoolův film

Zdroje: Mirror, Nanette Beaton, Alex Perez

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu