Deadpool 3: Ve snímku má vystoupit Ben Affleck

Deadpool 3: Ve snímku má vystoupit Ben Affleck | Fandíme filmu
20th Century Studios
Bude příběh příštího Deadpoolova filmu kráčet ve šlépějích The Flashe?

Při pátečním večeru se objevil online zajímavý zákulisní drb. Poměrně spolehlivý insider KC Walsh píše, že v připravovaném Deadpoolovi 3 vystoupí Ben Affleck. Někdo z Walshových kontaktů viděl Afflecka v londýnský ateliérech, kde se Deadpool 3 natáčí a jednoznačně tam prý byl pracovně, nikoliv jako návštěva. Už před několika měsíci server Giant Freakin Robot tvrdil, že by Ryan Reynolds rád viděl Afflecka v Deadpoolovi 3 v roli Daredevila. Jestli aktuálně přijel do Londýna právě kvůli téhle úlohy, to však nevíme. A ačkoliv Walsh často přináší solidní informace, na potvrzení z dalších zdrojů zatím čekáme.

Už delší dobu je každopádně zřejmé, že se v Deadpoolovi 3 bude cestovat v čase, případně snad napříč paralelními realitami. Ve filmu se vracejí Wolverine (Hugh Jackman), Vanessa (Morena Baccarin) či Peter (Rob Delaney), kteří v dosavadní Deadpoolově kontinuitě byli po smrti. Delší dobu se šušká, že ve snímku uvidíme Owena Wilsona jako Moebia a Miss Minutes, tedy dva členy Time Variance Authority, organizace zaměřené na potírání neplech v časoprostoru. Začátkem roku možný návrat naznačil i Patrick Stewart, představitel Profesora X. A už tu byly i drby, podle nichž má ve snímku vystupovat hned celá řada nejrůznějších dalších postav z filmů mimo aktuální marvelovskou kontinuitu (vesměs asi jako camea a zřejmě v závislosti na tom, koho se podaří k natáčení přesvědčit).

Před pár dny Walsh na Twitteru také zmínil, že Deadpool 3 má podobnou strukturu vyprávění jako aktuální The Flash. To by mohlo naznačovat, že Deapool (Ryan Reynolds) cestuje paralelními světy, aby našel nějaký, kde je naživu jeho láska Vanessa. Jestli se v podobném duchu snímek opravdu ponese, tak už by po Spider-Manovi: Napříč paralelními světy, Spider-Manovi: Bez domova, Doctoru Strangeovi 2, Lokim 1+2 a právě The Flashovi mohlo být pro některé diváky téma mnohovesmíru už trochu otřepané. Ale zároveň je pravda, že postava Deadpoolova typu k němu určitě může přistoupit jinak a hvězdné hosty z paralelních komiksových realit diváci obvykle docela rádi vidí a pro některé to může být zajímavé lákadlo k návštěvě kina.

Scénář filmu píší Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Karan Soni, Leslie Uggams, Matthew Macfadyen, Rob Delaney, Shioli Katsuna, Briana Hildebrand a Emma Corrin. Datum premiéry je stanoveno na 7. listopadu 2024.

Foto je ilustrační, Ben Affleck jako Daredevil

Zdroje: KC Walsh I, II, Giant Freakin Robot

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu