Rivalové: Zendaya jako přírodní živel ve žhavé tenisové bitvě

Rivalové: Zendaya jako přírodní živel ve žhavé tenisové bitvě | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si návykový trailer sarkastické komedie, kde se sportovní ambice proplétají s osobními vztahy a spalující vášní.

Možná tomu nebudete věřit, ale i film o tenise se v traileru dá vykreslit jako zatraceně napínavá, žhavá a stylová záležitost. U snímku Rivalové (Challengers) tomu přispívá hned několik skutečností. Tak především, film točil výrazný autor Luca Guadagnino (Suspiria, Dej mi své jméno), u něhož se můžete spolehnout, že jeho filmy mohou být jakékoliv, ale nebudou bez tváře. Pak je tu Zendaya v hlavní roli. Z nenápadné spolužačky Petera Parkera vyrostla hvězda prvotřídní velikosti, která je výrazná v nejen dalších dílech Spider-Mana, ale také v seriálu Euforie nebo v Duně. Trailer je pak zcela excelentně sestříhaný do rytmu Rihanny a samostatně jde o parádní kus audiovizuálního materiálu.

Zendaya ve snímku hraje Tashi Duncan, bývalý tenisový supertalent. Teď je z ní výbušná trenérka, která se za nic neomlouvá na kurtu ani mimo něj. Je provdaná za šampiona Arta, který však momentálně prohrává jeden zápas za druhým. Tashi připraví taktiku k tomu, aby se manžel vzchopil, avšak to narazí na nečekanou překážku, když se má střetnout s Patrickem, Artovým bývalým nejlepším přítelem a Tashiiným expartnerem. Do přítomnosti zasahují společné zážitky z minulosti a napětí narůstá. Tashi si musí položit otázku, kolik bude případná výhra vlastně stát.

Arta ztvárnil Mike Faist (West Side Story), Patricka Josh O'Connor (Koruna). Scénář napsal Justin Kuritzkes. Uvedení snímku v českých kinech je ohlášeno na 14. září. Níže si přehrajte trailer a mrkněte na fotky.

Podklady a foto: MGM

Galerie: 5

Rivalové: Zendaya jako přírodní živel ve žhavé tenisové bitvě | Fandíme filmu Rivalové: Zendaya jako přírodní živel ve žhavé tenisové bitvě | Fandíme filmu Rivalové: Zendaya jako přírodní živel ve žhavé tenisové bitvě | Fandíme filmu Rivalové: Zendaya jako přírodní živel ve žhavé tenisové bitvě | Fandíme filmu Rivalové: Zendaya jako přírodní živel ve žhavé tenisové bitvě | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu