Tenoch Huerta po obvinění ze sexuálního násilí přišel o první roli

Tenoch Huerta po obvinění ze sexuálního násilí přišel o první roli | Fandíme filmu
Marvel
Představitel marvelovského Namora po obvinění z nepřístojnosti opouští první pracovní zakázku. Může to být signál o celkovém vývoji jeho další kariéry.

Asi před deseti dny vystoupila veřejně hudebnice a aktivistka Maria Elena Ríos a obvinila svého bývalého partnea Tenocha Huertu ze sexuálního násilí. Ten záhy obvinění odmítl a prohlásil, že se proti nařčení hodlá právně vymezit. Tehdy na nařčení nijak nezareagovalo žádné filmové studio, hercův agent, nebo zkrátka kdokoliv ze spolupracovníků a obchodních partnerů.

To mohlo signalizovat, že se celá věc bez většího povšimnutí přejde, ale nebude tomu tak. Magazín Deadline informuje, že Huerta opouští produkci snímku Fiesta en la Madriguera, který vzniká pro Netflix. Herec uvádí, že projekt opustil dobrovolně, protože podle svých slov nechtěl snímku ublížit situací, která kolem něj panuje. Namísto toho se hodlá soustředit na nápravu svojí reputace. V tuto chvíli nemáme v ruce nic, co by Huertovu interpretaci odchodu od „Fiesty“ potvrzovalo nebo vyvracelo – Pakliže by jeho odchod nebyl zcela dobrovolný a vyžádala si jej produkce nebo přímo Netflix, tak by dost možná bylo publikováno prohlášení zcela stejné.

María Elena Ríos nicméně dál na svých obviněních trvá. Níže přikládáme její novější tweet, v němž situaci se svým bývalým partnerem dále rozebírá a doplňuje, že se jí ozvaly další ženy, které mají s Tenochem negativní zkušenosti.

Ať už se bude situace vyvíjet jakkoliv, ať už se herec skutečně bude s Elenou soudit, ať už bude shledána jeho vina nebo nevina, v tento moment už je patrné, že filmový průmysl reaguje. Fiesta en la Madriguera může být pouze prvním projektem v řadě, jehož se Huerta navzdory původním předpokladům nebude účastnit. Jeho dosud největší rolí je Namor u Marvelu, kde se předpokládalo, že se postava bude pravidelně vracet. Prozatím můžeme očekávat, že Marvel bude rozhodnutí o možném Namorově návratu přinejmenším co nejvíc odsouvat.

Foto: Tenoch Huerta jako Namor

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu