Herec Tenoch Huerta popírá obvinění ze sexuálního násilí

Herec Tenoch Huerta popírá obvinění ze sexuálního násilí | Fandíme filmu
Marvel Studios
Mexický herec známý z Black Panthera 2 či Narcos: Mexiko odmítá nařčení ze zneužití své bývalé partnerky.

O víkendu hudebnice a bojovnice proti násilí na ženách Maria Elena Ríos obvinila Tenocha Huertu z toho, že ji sexuálně napadl. Podrobnosti jsme rozebrali v samostatném článku. V pondělí se vyjádřil k nařčení Huerta.

Na svém Instagramu zveřejnil story, kde ve španělštině i angličtině obvinění označil za falešná a nepodložená. S Elenou podle svých slov zhruba před rokem chodil, po dobu několika měsíců. Prohlašuje, že vše v rámci jejich vztahu bylo za všech okolností dobrovolné. Mnoho svědků prý může doložit, že šlo o vzájemně vřelý vztah. Když známost skončila, tak ji Elena podle Huerty začala dezinterpretovat, a to jak v soukromí, tak před jejich společnými známými.

V důsledku toho prý herec už před několika měsíci pověřil svůj právní tým, aby proti nezodpovědným a falešným nařčením začal něco dělat a chránil jeho reputaci. Dodal, že není dokonalý a neustále na sobě pracuje, ale může jasně říct, že jsou veškerá obvinění Ríos nepravdivá a urážejí jej. Vyjádřil také vděk svojí rodině, dalším podporovatelům a všem, kteří se řídí fakty.

Maria Elena Ríos následně odpověděla, že takové vyjádření ji rozhodně nenechává v klidu. Připomněla, že se zasazuje o přijetí zákona, který dopomůže zneužitým ženám, aby se mohly dovolat práva a nemusely se bát podobných výhrůžek, jako když se teď Elenu snaží zastrašit Huerta a jeho oddaní přívrženci. Přiložila screenshoty toho, jak jí lidé na internetu vyhrožují násilím.

Deník Los Angeles Times se znovu pokusil získat vyjádření Disneyho (největší Huertův zaměstnavatel, pro něhož hraje marvelovského superhrdinu Namora) a organizace Poder Pierto, která podle tvrzení Ríos kryje Huertovy zločiny. Dosud deník reakci neobdržel a stejně tak LA Times dodatečné podrobnosti neposkytla Elena Ríos. Další velké redakce s celosvětovým dosahem a přední hollywoodské zpravodaje pouze publikovaly Huertovo dementi a do této chvíle nepřinesly žádné dodatečné informace. Pouze The Hollywood Reporter zakončil svou zprávu větou: „Přineseme další podrobnosti“.

Titulní foto: Tenoch Huerta jako Namor

Zdroje: Tenoch Huerta, Los Angeles Times, The Hollywood Reporter, Elena Rios

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu